top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Kontakta oss på Phoenix Elteknik!

Vi bedriver utöver verksamhet gentemot privatpersoner, även verksamhet inom byggbranschen i egen entreprenad såväl som med underentreprenörer. Phoenix Elteknik är en elfirma i Stockholm som hjälper dig göra din dröm till verklighet! Kontakta oss genom knapparna nedan, du är varmt välkommen!

Adress

Östermalmstorg 1

11442 Stockholm

Telefon

Skicka ett mejl

Sociala medier

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Phoenix Elteknik - Experter på Laddboxar!

Vi på Phoenix Elteknik vet vikten av kvalitet och hållbarhet och därför har vi valt att specialisera oss på elbilsladdare. Vi behöver gemensamt som samhälle göra förändringar för att möta framtiden och tänka på miljön där hållbara lösningar är nyckeln.

 

Framtiden ser vi ligger i elbilen och till den krävs det laddstationer! Gemensamt kan vi göra skillnad för miljön och samtidigt göra gott för din plånbok! Kontakta oss idag så får du hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer på en elfirma som vill värna om miljön och framtiden!

bottom of page