top of page
belysning elektriker.jpeg

Installation av Belysning i Stockholm!

Behöver du hjälp med elinstallationer i Stockholm? Våra certifierade elektriker på Phoenix Elteknik står redo att hjälpa dig oavsett om det gäller att installera LED-lampor, utebelysning eller fasadbelysning.

Belysning

Phoenix Elteknik erbjuder hjälp med val, planering, felsökning och installation av olika belysningslösningar både för inomhus- och utomhusbruk till både privatpersoner och företag. De arbetar med marknadens bästa produkter och garanterar högsta kvalitet på installationerna. Kontakta dem för att ta del av deras erfarenhet och de senaste tekniska och energieffektiva lösningarna.

belysning elektriker installation Phoenix Elteknik.png

Energisnål belysning

Vi Phoenix Elteknik ser till att du får det resultat du vill ha när det gäller belysning, inomhus eller utomhus, hemma eller på kontoret. Kontakta oss så får du hjälp av våra certifierade elektriker oavsett om du är privatperson eller om du är företagskund.

lights.png

Belysning på dina villkor

Våra certifierade elektriker hjälper dig med att välja, planera, felsöka och installera alla slag av armaturer eller andra belysningslösningar enligt dina önskemål oavsett vart du befinner dig i Stockholm med omnejd.

lamp.png

Vi kan belysning

Kontakta oss för att ta del av vår erfarenhet kring belysning och elinstallationer samt de senaste tekniska och energieffektiva lösningarna, dessutom arbetar vi med marknadens bästa produkter och vi garanterar dig högsta kvalitet på våra installationer.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Att montera taklampor eller bänkbelysning är något som de flesta kan göra själva, men det kan finnas undantag där en elektriker behövs för att dra om strömmen. Dessutom kan en elektriker hjälpa dig planera för hur du vill ha ditt rum upplyst, oavsett om du vill ha punktbelysning, atmosfärisk belysning eller rörelsevakter.

Vi kan även hjälpa dig med moderna alternativ som led slingor, rgb lampor eller smarta lampor som styrs via wifi.

Kontakta oss med din beskrivning av vad du behöver hjälp med så ser vi till att du får ett strålande resultat!

Phoenix Elteknik - Strålande Belysning!

Vårt företag Phoenix Elteknik har som mål att vara Stockholms bästa elfirma, med marknadens skickligaste elinstallatörer och elektriker. Vi vill att alla våra kunder ska bemötas professionellt men även ges tillmötesgående personlig service, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi utför allt från enklare installationer som byten av armaturer eller dimmers, hela vägen till mer omfattande arbeten som utomhusbelysning eller fasadbelysning vid nybyggnationer eller renoveringar.

Vad du än behöver som har med el att göra, finns vi här för att hjälpa dig!

bottom of page