top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Felsökning utförd av certifierad elektriker i Stockholm!

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder professionell felsökning av din elanläggning när något inte fungerar som det ska. Vi kan även erbjuda akut eljour med en av våra jourelektriker om du skulle bli strömlös.

Felsökning av el

Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med felsökning för att säkerställa att din elanläggning fungerar som den ska. Vi kan också hjälpa dig att planera och utöka din elanläggning för hemmet eller arbetsplatsen. På industriell nivå eller på kontor är behovet av utökning extra tryckande när flera personer har maskineri eller teknik som behöver användas samtidigt. Vi åtgärdar alla elfel och felsöker grundligt, så du kan känna dig helt trygg med din elanläggning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

electric-meter.png

Felsökning

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder professionell felsökning för att se till att din elanläggning fungerar korrekt. Vi kan även hjälpa dig att planera för framtida elbehov, oavsett om det gäller hemmet eller arbetsplatsen.

electrical-panel (1).png

Elanläggningar

Det är vanligt att elanläggningar behöver uppgraderas eller utökas med nya dragningar, kontakter eller elcentraler. Detta kan vara särskilt viktigt på industri- eller kontorsnivå där flera personer behöver använda maskiner eller teknik samtidigt.

shield.png

Garanti & kvalité

Vi garanterar högsta kvalitet och säkerhet på våra installationer och arbeten som alltid utförs enligt branschstandard, oavsett om det är för företagare, privatpersoner, verksamheter eller föreningar.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

För att säkerställa fullständig säkerhet och trygghet i din fastighet, bör du ta hjälp av en certifierad elektriker vid problem med din elanläggning. Elfel är allvarliga och kan orsaka bränder och elektriska personskador om de inte snabbt felsöks och åtgärdas.

En erfaren elektriker kan upptäcka och åtgärda alla fel, från överbelastade säkringar till apparater som behöver bytas ut. Kontakta oss för en grundlig felsökning samt installatörstjänster i Stockholmsområdet, och få en garanterat fungerande jordfelsbrytare för att minska risken för personskador.

Phoenix Elteknik - Professionell Felsökning!

När något är fel och det involverar el är viktigt att problemet blir åtgärdat professionellt! Hos oss på Phoenix Elteknik får du alltid hjälp med att felsöka och åtgärda problem, både hemma och på din verksamhet av våra certifierade elektriker. När vi är klara hos dig kan du då känna dig helt trygg med resultatet och därtill är du försäkrad genom oss för det arbete vi utfört åt dig! Ta kontakt med oss idag så är elfelen ett minne blott!

bottom of page