top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Professionell installation av Plejd i Stockholm!

Oavsett om du planerar att bygga ett hus, renovera ett rum eller om du är ute efter att göra ditt hem smartare så passar Plejd för dig. Välj själv om du vill utrusta hela ditt hem eller bara enstaka rum med smart belysningsstyrning.

Gör ditt hem smart

Smarta hem system erbjuder en skräddarsydd hemmiljö som möter dina behov och preferenser. Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig att integrera olika tekniska system som ljudsystem, belysning, säkerhetslösningar och mycket mer. Våra certifierade elektriker och elinstallatörer följer de senaste tekniska lösningarna på marknaden och hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering. Oavsett om du är en privat- eller företagskund i Stockholm och omnejd, kontakta oss så hjälper vi dig med din smarta heminstallation.

smarta hem elektriker Phoenix Elteknik.png

Smarta hem

Skapa en skräddarsydd hemmiljö med smarta hem system, där du kan sammakoppla, övervaka och styra tekniska system som belysning och ljudsystem via telefonen.

3946975.png

Nya lösningar

Kontakta Phoenix Elteknik för hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som håller sig uppdaterade om de senaste tekniska lösningarna på marknaden. Vi finns här för att hjälpa dig!

4515744.png

Uppgradera ditt hem

Vi erbjuder uppgradering och installation av system för både privatkunder och företagskunder. Vi hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med integrationen av olika system, såsom Google Home Kit, Amazon Alexa eller Apple Siri, som låter dig röststyra olika enheter i ditt smarta hem. Genom att integrera dessa system kan du ha koll på ditt hem även när du är borta, styra enheter trådlöst, spara energi, öka säkerheten och mer.

Plejds produkter installeras av auktoriserad elektriker. Tillsammans med elektrikern kommer ni fram till den lösning som passar bäst för dig. Har du frågor om Plejd eller våra produkter? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Phoenix Elteknik - Ny teknik & smartare hem!

Smart belysningsstyrning är en självklar del av ett företags belysning för att skapa effektiva ytor där både anställda och kunder trivs. Med Plejd har smart belysning aldrig varit enklare! Vår intuitiva app och trådlösa teknik innebär maximal flexibilitet och kostnadseffektivitet. Installera i hela fastigheten direkt eller börja smått och utöka efter behov.

bottom of page