top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Professionell installation av Smarta hem i Stockholm!

Vi kan hjälpa dig med felsökning av ditt smarta hem eller installera nya system. Våra certifierade elektriker är experter på smarta hem och finns tillgängliga för att hjälpa dig. Kontakta oss för att boka en tid!

Gör ditt hem smart

Smarta hem system erbjuder en skräddarsydd hemmiljö som möter dina behov och preferenser. Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig att integrera olika tekniska system som ljudsystem, belysning, säkerhetslösningar och mycket mer. Våra certifierade elektriker och elinstallatörer följer de senaste tekniska lösningarna på marknaden och hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering. Oavsett om du är en privat- eller företagskund i Stockholm och omnejd, kontakta oss så hjälper vi dig med din smarta heminstallation.

smarta hem elektriker Phoenix Elteknik.png

Smarta hem

Skapa en skräddarsydd hemmiljö med smarta hem system, där du kan sammakoppla, övervaka och styra tekniska system som belysning och ljudsystem via telefonen.

3946975.png

Nya lösningar

Kontakta Phoenix Elteknik för hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som håller sig uppdaterade om de senaste tekniska lösningarna på marknaden. Vi finns här för att hjälpa dig!

4515744.png

Uppgradera ditt hem

Vi erbjuder uppgradering och installation av system för både privatkunder och företagskunder. Vi hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering.

Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med integrationen av olika system, såsom Google Home Kit, Amazon Alexa eller Apple Siri, som låter dig röststyra olika enheter i ditt smarta hem. Genom att integrera dessa system kan du ha koll på ditt hem även när du är borta, styra enheter trådlöst, spara energi, öka säkerheten och mer.

Vi erbjuder professionella installationer och hjälp med att få alla system att fungera ihop sömlöst. Ta kontakt med oss för att få professionell rådgivning inför ditt nästa smarta hem-projekt!

Phoenix Elteknik - Ny teknik & smartare hem!

Idag är det många som funderar på att integrera system som gör ett hem mer automatiserat eller lättstyrt från tex läsplatta eller mobil. Det finns många apparater som du kan installera och sköta själv utan vår hjälp, men med en certifierad elektriker kan du få hjälp att planera de smarta hem system du tänkt nyttja hemma hos dig, och givetvis hjälper vi dig då med installationer när det behövs!

bottom of page