top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Eljour och jourelektriker i Stockholm 24/7!

Med vår eljour får du hjälp av en av våra certifierade jourelektriker som är på plats hos dig inom 1 timme. Vi hjälper dig med alla akuta elfel och problem i Stockholm!

Eljour i Stockholm

Om du har elfel i din elanläggning, kan det bero på strömförande objekt eller felaktig apparatur. Om din elcentral inte fungerar eller jordfelsbrytaren slår ut, bör du anlita en professionell elfirma för felsökning och reparation. Våra certifierade elektriker är tillgängliga i Stockholm och kan vara på plats inom en timme. Vi erbjuder akut hjälp dygnet runt, 7 dagar i veckan. Kontakta oss omedelbart för snabb hjälp. Om felet inte är akut kan du fylla i vårt formulär för att bli kontaktad nästa arbetsdag.

spotlights elektriker i Stockholm.png

Elfel

Elfel kan uppstå på grund av strömförande objekt eller problem med apparatur. Om din elcentral inte fungerar som den ska eller jordfelsbrytaren slår ut utan uppenbar anledning, bör du anlita en elfirma för felsökning.

elinstallationer i Stockholm.png

Eljour 24/7

Våra certifierade elektriker är tillgängliga för dig oavsett var du bor i Stockholm. Vi kan vara på plats hos dig inom en timme och åtgärda akuta elfel dygnet runt, 7 dagar i veckan. Kontakta oss omedelbart för snabb hjälp.

eljour Phoenix Elteknik.png

Stora som små projekt

Om du är osäker eller felet är akut, rekommenderar vi att du ringer oss direkt för snabb hjälp och rådgivning. Oavsett vad ditt problem är, kan du lita på att vi på Phoenix Elteknik kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

När olyckan är framme är det inte lätt att avgöra vad som behöver göras, om felet är akut eller om det råder vidare risker.

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder därför dig eljour med våra certifierade jourelektriker dygnet runt, under årets alla dagar, som kan vägleda, ge dig råd samt komma till dig för att åtgärda felet när det behövs. 

Våra erfarna och certifierade jourelektriker hjälper dig med att undersöka hur allvarligt och akut felet är för att undvika extra kostnader för dig, där det kanske kan lösas på ordinarie tider och därför kosta mindre för dig, så tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp och vägledning!

Phoenix Elteknik - Eljour för din trygghet!

Vi på Phoenix Elteknik vet att olyckan kan vara framme när man minst anar, och oron som det kan orsaka är inget att leka med. Därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig med akuta elproblem och erbjuder vår förstklassiga eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Hos oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som ser till att problemen som kan dyka upp blir ordnade, och dessutom förebyggda. 

Kontakta oss så slipper du oroa dig, vi ger dig som bor i Stockholm rådgivning och hjälp!

bottom of page