top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Elinstallationer utförda av Certifierade Elektriker i Stockholm!

Behöver du hjälp med elinstallationer hemma eller på kontoret? Kontakta Phoenix Elteknik! Våra certifierade elektriker och elinstallatörer hjälper dig med alla slags elarbeten och elinstallationer, oavsett omfattning. Ring eller fyll i formuläret så hjälper vi dig på nolltid!

Elinstallationer

Att utföra vissa elinstallationer själv kan vara lagligt, men många kräver att en certifierad elektriker utför arbetet. Att försöka utföra dessa installationer själv kan inte bara sätta ditt liv i fara utan också leda till att din försäkring inte täcker eventuella olyckor. Därför är det alltid bäst att kontakta ett pålitligt elföretag för att få råd om vilka regler som gäller och få arbetet utfört av certifierade proffs när det krävs.

elinstallationer i Stockholm.png

Professionella elinstallationer

Våra elektriker på Phoenix Elteknik står redo att hjälpa dig med allt från små elarbeten till stora elinstallationer, både för privatpersoner och företag. Ta kontakt med oss idag oavsett var du befinner dig i Stockholm, så ser vi till att lösa ditt problem.

eljour Phoenix Elteknik.png

Snabb elektrikerservice

Oavsett vad du behöver hjälp med, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Dessutom kan du alltid lita på oss för att utföra felsökning eller besiktning av ditt elektriska system om det behövs för att säkerställa din trygghet och säkerhet.

multimeter.png

Pålitliga elarbeten

Kontakta oss idag för svar på dina frågor och vi kan även hjälpa dig säkerställa att dina elinstallationer uppfyller kraven för en hållbar framtid med hög elsäkerhet och energieffektivitet. Utnyttja ROT avdraget viket innebär 30% avdrag på arbetskostnaden!

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Det är viktigt att känna till att vissa elinstallationer endast får utföras av certifierade elektriker enligt lag. Att försöka göra det själv kan inte bara utsätta dig för fara utan även göra att du inte täcks av försäkring om något skulle gå fel. Vi på Phoenix Elteknik vet vad som gäller och vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen utifrån dina behov och förutsättningar, ta därför kontakt oss om du har funderingar eller behöver hjälp med elarbeten.

Säkerheten är alltid högsta prioritet när det gäller elektrisk installation, och det är därför mycket viktigt att känna till vilka installationer som du själv kan sköta och vilka som kräver en certifierad elektriker enligt lag. Även om du tror att du kan utföra vissa installationer själv, så kan det vara farligt att ge sig på uppgiften utan den nödvändiga kunskapen och erfarenheten. Ta inga risker, kontakta oss istället!

Phoenix Elteknik - Utmärkta Elinstallationer!

När vi är ute hos kunder kan vi ofta se hur oprofessionella elinstallatörer gjort sina arbeten, och ofta är det därifrån som fel eller problem kan uppstå. Med våra certifierade elektriker och elinstallatörer på Phoenix Elteknik får du alltid högsta professionella kvalitet på alla elinstallationer. Om du har något du behöver ha gjort, kontakta oss som redan åtgärdar andras fel, så förhindrar vi att det blir något fel redan från början! Du kommer märka skillnaden! 

bottom of page