top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Elinstallationer och serviceavtal för Företag & BrF i Stockholm!

Vi erbjuder skräddarsydda avtal med erfarna certifierade elektriker som kan leverera professionell installation och service till er organisation i Stockholm med omnejd.

Företag & Bodstadsrättsföring

Vi på Phoenix Elteknik är den enda elfirman du behöver vända dig till för skräddarsydda avtal med professionell installation och service i hela Stockholm. Låt våra certifierade elektriker och elinstallatörer sköta allt som har med el att göra, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Ta kontakt med oss så tar vi reda på dina behov och planerar projektet åt dig.

3315183.png

Stabil elpartner

Vänd dig till oss på Phoenix Elteknik för skräddarsydda avtal med professionella installationer och service i Stockholm. Vi anpassar oss efter era behov och är er pålitliga partner för att leverera önskade resultat.

garanti.png

Certifierade elektriker

Som verksamhets- eller fastighetsägare är det svårt att vara expert på allt. Vi på Phoenix Elteknik är din partner du alltid kan vända dig till för allt som rör el, från installationer till besiktningar och renoveringar. 

completed-task.png

Skräddarsydda avtal

Phoenix Elteknik erbjuder skräddarsydda avtal för elinstallationer och elservice som passar era behov. Vi är den enda elfirman för allt ni behöver inom elinstallationer och elservice i Stockholm.

Vi skräddarsyr avtal för din verksamhet, utifrån era specifika behov och förutsättningar. Vi samarbetar med er för att skapa avtal som täcker allt från jouravtal, renoveringar och underhåll till omfattande installationer. Kontakta oss för professionell och personlig service, där vi är redo att projektera och utföra ditt nästa projekt tillsammans med dig.

Som företagskund eller organisation har du unika behov och krav på service när det gäller dina elinstallationer. Det är viktigt att hitta en pålitlig och erfaren partner som kan tillhandahålla den service och support som din verksamhet behöver. Hos oss strävar vi efter att förstå dina specifika behov och förutsättningar för att kunna skräddarsy avtal som är anpassade efter just din verksamhet.

Phoenix Elteknik - Kompletta skräddarsydda avtal!

Phxel.se drivs för att tillhandahålla alla våra kunder, både privatpersoner och företag, verksamheter samt föreningar, den främsta service som går att få av elektriker idag. Vi erbjuder inte bara kompetens och erfarenhet inom projekt och avtal, utan vi levererar även de professionella resultat våra kunder söker.

Kontakta oss så får du se!

bottom of page