top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Byte och service av elcentral i Stockholm!

Behöver du byta elcentral eller förnya ett gammalt säkringsskåp? Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med att felsöka, byta och installera nya säkringar samt få din elcentral infälld, oavsett var i Stockholm du bor. Vi har lösningar för privatpersoner, fastigheter, företag och bostadsrättsföreningar.

Elcentral

Phoenix Elteknik kan hjälpa dig att uppgradera din elcentral för att få det bästa resultatet gällande funktion, säkerhet och energieffektivitet. Vi kan byta ut eller felsöka befintliga elcentraler och installera nya säkringshållare eller automatsäkringar. Våra certifierade elektriker säkerställer att arbetet utförs enligt branschstandard.

electrical-panel.png

Byte av elcentral

Vi på Phoenix Elteknik kan uppgradera din elcentral för bästa funktion, säkerhet och energieffektivitet. Vi kan byta och felsöka en redan infälld elcentral, installera säkringshållare och byta ut gamla automatsäkringar, proppskåp eller andra former av elcentraler.

eljour Phoenix Elteknik.png

Snabb elektrikerservice

Kontakta Phoenix Elteknik för att få hjälp med att ta reda på dina behov och kostnaden för en uppgradering av din elcentral. Våra certifierade elektriker hjälper dig från planering till installation, oavsett var i Stockholm du befinner dig.

garanti.png

Pålitliga elarbeten

Vi garanterar högsta kvalitet och säkerhet på våra installationer och arbeten som alltid utförs enligt branschstandard, oavsett om det är för företagare, privatpersoner, verksamheter eller föreningar.

Gamla elcentraler med keramiska säkringar är en osmidig och ohållbar lösning som behöver bytas ut när strömförbrukningen blir för hög. En modern elcentral installerad av oss ger ökad säkerhet och kontroll över elsystemet, samt hjälper dig att optimera energianvändningen i ditt hem.

Vi erbjuder ROT-avdrag direkt på fakturan vilket rabatterar både arbetet och materialomkostnaderna. Att anlita en oseriös elfirma kan bli kostsamt, låt oss göra jobbet åt dig istället så du kan känna dig nöjd och trygg med resultatet. Kontakta oss för att ta del av vårt förmånliga paketpris.

Phoenix Elteknik - Moderna Elcentraler!

När vi besöker verksamheter eller hem är det ibland nödvändigt att kika på hjärtat eller centrumet för elanläggningen, dvs elcentralen. Vi arbetar med moderna lösningar och professionellt materiel när något behöver bytas ut, och vi kan även se till att din elanläggning är förberedd för framtidens krav. Med oss Phoenix Elteknik blir allt installerat av certifierade elektriker som hjälper dig genom hela processen, med andra ord sköter vi det åt dig precis som en professionell elfirma ska. Kontakta oss så löser vi det åt dig!

bottom of page