top of page

Zaptec Go Laddbox inkl. installation 
fr. 5 990:-

Vi installerar laddboxar hemma eller på företaget, oavsett antal eller typ av laddstation du behöver, i hela Stockholm. Behöver du en ny laddbox eller vill byta ut din gamla? Vi fixar det åt dig! Kontakta oss idag för professionell installation av din elbilsladdare.

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go laddbox 22 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installation av laddbox och elbilsladdare?

 

Zaptec Go är den smarta och kompakta laddboxen som erbjuder enkel och smidig elbilsladdning. Trots sin kompakta storlek har Zaptec Go imponerande prestanda och kan ladda din bil med upp till 11 mil i timmen.

 

Med Zaptec Go får du alltid tillgång till den senaste tekniken. Genom att vara uppkopplad via Wifi eller 4G mottar din Zaptec Go automatiskt alla nya uppdateringar och funktioner, så du kan vara säker på att den alltid är uppdaterad. Du behöver bara fokusera på att ladda din bil! För installation av Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker.

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och säkerställer en smidig och pålitlig elbilsladdning. Ta steget mot en mer hållbar framtid med en Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm. Kontakta oss idag för installation och service!

Bäst i test

Wallbox Cooper laddbox 22kW

Laddbox för elbilsladdning i Stockholm - Wallbox Copper för smidig och enkel laddning!

Wallbox Copper är en mångsidig laddbox för elbilsladdning som passar perfekt för alla moderna elbilar. Om du letar efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installationen av din laddbox, behöver du inte leta längre!

 

Med Wallbox Copper kan du ladda din elbil med Typ 2-uttag, och dess speciellt utformade design gör den idealisk för företag med laddplatser som vill kunna ta betalt för laddningstjänster.

Använd vår användarvänliga myWallbox-app eller RFID-kort med stöd för flera användare för att enkelt ansluta och starta laddningen. Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga och säkra laddare för elbilar, och Wallbox Copper uppfyller alla krav.

Våra erfarna elektriker i Stockholm hjälper dig med smidig installation av din laddbox. Med våra smarta lösningar för montering och fjärrstyrningsverktyg blir det enkelt att driva och underhålla laddplatser för elbilar.

 

Så om du behöver en pålitlig laddbox och söker efter en professionell elektriker i Stockholm, kontakta oss för att få din elbilsladdare installerad på bästa möjliga sätt!

big3.png

Hur går det till?

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på elbilsladdare

Du kan inte använda din elbil utan en pålitlig laddare, och med modern teknik och energieffektiva produkter kan du dra nytta av snabb, säker och effektiv laddning. Det är därför vi på Phoenix Elteknik har specialiserat oss på laddboxar till just elbilar. Vi har ser till att du har allt som du behöver för att säkerställa att du alltid har en fungerande laddbox som passar just dina behov.

 

Vi vet att varje elbilsägare har olika behov, just därför har vi ett brett utbud av elbilsladdare som passar för olika laddningssituationer och elbilar. Vårt professionella team av tekniker kan installera och felsöka laddstolpar och andra former av laddstationer till elbilar för att du ska få den bästa laddningsupplevelsen.

 

Så varför nöja dig med en osäker och ineffektiv laddare när du kan få den bästa laddningslösningen för just din elbil med Phoenix Elteknik? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta elbilsladdaren för dina behov!

charge-amps-halo-wallbox-11kw-beleuchtung_1024x1024_2x.webp

Robust

Charge Amps Halo laddbox 11 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för laddboxinstallation och elbilsladdare?

 

Charge Amps Halo är den mest populära laddboxen på marknaden och erbjuder en kombination av kraft och stilren design. Trots sin kompakta storlek levererar den imponerande prestanda för snabb och effektiv elbilsladdning i Stockholm.

 

Med en 7,5 meters fast kabel och extra schukouttag är Charge Amps Halo perfekt utrustad för bekväm och smidig laddning av din elbil. Använd RFID eller den användarvänliga Charge Amps appen för att enkelt starta din laddning.

 

Det inbyggda LED-ljuset gör det enkelt att hantera laddboxen även när det är mörkt, och den smarta designen fungerar även som en praktisk kabelhållare.

 

För en sömlös installation av laddboxen i Stockholm, lita på våra professionella elektriker. Vi erbjuder expertis och erfarenhet för att säkerställa att din laddbox och elbilsladdare fungerar optimalt. Ta steget mot en grönare framtid med en pålitlig och effektiv elbilsladdning i Stockholm med Charge Amps Halo laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

Bästsäljare

Charge Amps Dawn laddbox 22 kW

Behöver du en pålitlig elektriker i Stockholm för laddboxinstallation och elbilsladdare?

 

Upptäck den toppmoderna laddboxen Charge Amps Dawn, ny från svenska Charge Amps.

 

Med en kraftfull laddeffekt på upp till 22 kW och uttag är denna laddare perfekt för hemmaladdning. Dessutom har den smarta funktioner som gör den idealisk för bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm.

 

Våra professionella elektriker i Stockholm är experter på laddboxinstallationer och kommer att säkerställa att Charge Amps Dawn fungerar felfritt. Oavsett om det är för ditt hem eller bostadsrättsförening/företag, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

 

Satsa på en hållbar framtid med en pålitlig och kraftfull elbilsladdning i Stockholm genom Charge Amps Dawn laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

charge-amps-dawn-stolpe.jpg

Få en kostnadsfri offert

Få den perfekta elbilsladdaren för dina behov genom att kontakta oss idag. Vi tar hand om hela projektet åt dig, från planering till inköp och installation, så att du kan känna dig helt nöjd med resultatet. Vi garanterar att din elbil får exakt den ström den behöver, oavsett vilken elbil du har.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som inkluderar moms och grönt teknikavdrag, så att du kan få den bästa lösningen utan att behöva överskrida din budget. Kontakta oss nu för att få hjälp att ta nästa steg i din resa till en smidigare och mer miljövänlig framtid med din elbil!

charge-amps-aura-monterad.jpg

Bäst i test

Charge Amps Aura laddbox 22 kW

Charge Amps Aura är den stilrena laddboxen med dubbla uttag på hela 22 kW - den optimala lösningen när du vill kunna ladda två bilar samtidigt.

 

Med automatisk lastbalansering mellan uttagen, kan du vara säker på att laddningen fördelas effektivt. Lätt att installera och ansluta via WiFi, och tillval av 4G eller LAN, ger Charge Amps Aura dig full kontroll.

 

Använd den användarvänliga Charge Amps appen tillsammans med den tillhörande molntjänsten för enkel och smidig hantering. För en sömlös installation av Charge Amps Aura laddboxen i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och säkerställa att du får den bästa laddupplevelsen.

 

Satsa på en mer hållbar framtid med en pålitlig och effektiv elbilsladdning i Stockholm med Charge Amps Aura laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

Phoenix Elteknik - Experter på Elbilsladdare!

Att äga en elbil idag kräver tillgång till en pålitlig laddstation både hemma och på kontoret. Hos oss får du tillgång till de senaste och mest moderna lösningarna och teknikerna för att ladda din elbil. Planerar du att köpa en elbil? Oroa dig inte! Vi ser till att du har allt du behöver för att vara redo för en smidig och bekväm laddning. Genom att anlita oss får du även tillgång till grön teknik, vilket gör övergången till en elbil ännu mer förmånlig. Vi erbjuder garantier och försäkringar på allt arbete och material vi använder, så du kan vara trygg och säker på att du får den bästa laddningslösningen till din elbil. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page