top of page

Elbilsladdare inkl. installation 
fr. 5 990:-

Vi installerar laddboxar hemma eller på företaget, oavsett antal eller typ av laddstation du behöver, i hela Stockholm. Behöver du en ny laddbox eller vill byta ut din gamla? Vi fixar det åt dig! Kontakta oss idag för professionell installation av din elbilsladdare.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Hur går det till?

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go laddbox 22 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installation av laddbox och elbilsladdare?

 

Zaptec Go är den smarta och kompakta laddboxen som erbjuder enkel och smidig elbilsladdning. Trots sin kompakta storlek har Zaptec Go imponerande prestanda och kan ladda din bil med upp till 11 mil i timmen.

 

Med Zaptec Go får du alltid tillgång till den senaste tekniken. Genom att vara uppkopplad via Wifi eller 4G mottar din Zaptec Go automatiskt alla nya uppdateringar och funktioner, så du kan vara säker på att den alltid är uppdaterad. Du behöver bara fokusera på att ladda din bil! För installation av Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker.

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och säkerställer en smidig och pålitlig elbilsladdning. Ta steget mot en mer hållbar framtid med en Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm. Kontakta oss idag för installation och service!

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på elbilsladdare

Du kan inte använda din elbil utan en pålitlig laddare, och med modern teknik och energieffektiva produkter kan du dra nytta av snabb, säker och effektiv laddning. Det är därför vi på Phoenix Elteknik har specialiserat oss på laddboxar till just elbilar. Vi har ser till att du har allt som du behöver för att säkerställa att du alltid har en fungerande laddbox som passar just dina behov.

 

Vi vet att varje elbilsägare har olika behov, just därför har vi ett brett utbud av elbilsladdare som passar för olika laddningssituationer och elbilar. Vårt professionella team av tekniker kan installera och felsöka laddstolpar och andra former av laddstationer till elbilar för att du ska få den bästa laddningsupplevelsen.

 

Så varför nöja dig med en osäker och ineffektiv laddare när du kan få den bästa laddningslösningen för just din elbil med Phoenix Elteknik? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta elbilsladdaren för dina behov!

Få en kostnadsfri offert

Få den perfekta elbilsladdaren för dina behov genom att kontakta oss idag. Vi tar hand om hela projektet åt dig, från planering till inköp och installation, så att du kan känna dig helt nöjd med resultatet. Vi garanterar att din elbil får exakt den ström den behöver, oavsett vilken elbil du har.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som inkluderar moms och grönt teknikavdrag, så att du kan få den bästa lösningen utan att behöva överskrida din budget. Kontakta oss nu för att få hjälp att ta nästa steg i din resa till en smidigare och mer miljövänlig framtid med din elbil!

Phoenix Elteknik - Experter på Elbilsladdare!

Att äga en elbil idag kräver tillgång till en pålitlig laddstation både hemma och på kontoret. Hos oss får du tillgång till de senaste och mest moderna lösningarna och teknikerna för att ladda din elbil. Planerar du att köpa en elbil? Oroa dig inte! Vi ser till att du har allt du behöver för att vara redo för en smidig och bekväm laddning. Genom att anlita oss får du även tillgång till grön teknik, vilket gör övergången till en elbil ännu mer förmånlig. Vi erbjuder garantier och försäkringar på allt arbete och material vi använder, så du kan vara trygg och säker på att du får den bästa laddningslösningen till din elbil. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page