top of page

Elbilsladdare inkl. installation i Stockholm fr. 6 350:-

Har du en elbil men saknar en elbilsladdare eller behöver byta ut din befintliga laddare mot en ny? Om du vill ha en laddare installerad hemma eller om ditt företag planerar att sätta upp laddstolpar, kan Phoenix Elteknik hjälpa dig med installationen. Oavsett antal eller typ av elbilsladdare som du behöver i Stockholm, kan vi ta hand om installationen åt dig!

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go 22 kW

Upptäck Zaptec Go - laddboxen som passar alla bilar! Med sin stilrena skandinaviska design och banbrytande norska teknik är Zaptec Go en av de minsta 22 kW elbilsladdarna i världen.

 

Denna laddbox är fullpackad med premiumteknik och är alltid uppkopplad för att uppdatera sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Det betyder att du alltid har tillgång till de mest innovativa funktionerna utan att behöva göra något! Det enda du behöver göra är att ladda din bil.

 

Och det bästa av allt? Om du köper en ny bil behöver du inte oroa dig. Zaptec Go passar alla elbilar! Så vad väntar du på? Skaffa den bästa laddboxen på marknaden och njut av en problemfri laddning av din elbil med Zaptec Go!

Bäst i test

Wallbox Pulsar Plus/Max 22kW

Wallbox Pulsar Plus Smart elbilsladdare 5m Type 2. Pulsar Plus är en kraftfull kombination av kompakt storlek och avancerade funktioner som gör den till det perfekta valet för ditt hem. Med en integrerad kabel som passar för elbilar med laddkontakt av typ 2, kommer du att ha en smidig och enkel laddning varje gång.

 

Men det är inte allt - möt Pulsar Max, den ultimata smarta hemmaladdaren som är utformad för att spara tid, pengar och energi för dagliga elbilsförare. Med Pulsar Max får du högsta möjliga laddningshastighet samtidigt som den minimerar den dagliga energianvändningen. Detta innebär att du kan ladda din elbil snabbt och effektivt utan att oroa dig för höga energikostnader. Så varför vänta?

 

Uppgradera din laddningsupplevelse med Wallbox Pulsar Plus Smart elbilsladdare 5m Type 2 och Pulsar Max - de perfekta laddningslösningarna för ditt hem.

wallbox elektriker.jpg

Hur går det till?

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på elbilsladdare

Du kan inte använda din elbil utan en pålitlig laddare, och med modern teknik och energieffektiva produkter kan du dra nytta av snabb, säker och effektiv laddning. Det är därför vi på Phoenix Elteknik har specialiserat oss på laddboxar till just elbilar. Vi har ser till att du har allt som du behöver för att säkerställa att du alltid har en fungerande laddbox som passar just dina behov.

 

Vi vet att varje elbilsägare har olika behov, just därför har vi ett brett utbud av elbilsladdare som passar för olika laddningssituationer och elbilar. Vårt professionella team av tekniker kan installera och felsöka laddstolpar och andra former av laddstationer till elbilar för att du ska få den bästa laddningsupplevelsen.

 

Så varför nöja dig med en osäker och ineffektiv laddare när du kan få den bästa laddningslösningen för just din elbil med Phoenix Elteknik? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta elbilsladdaren för dina behov!

charge-amps-halo-wallbox-11kw-beleuchtung_1024x1024_2x.webp

Favorit

Charge Amps Halo 11 kW

Charge Amps Halo är den självklara valet när det gäller att ladda din elbil. Med marknadens högsta IP-klassning, en smidig och elegant design och ett extra schukouttag kan du vara säker på att Halo från svenska Charge Amps är en laddare av högsta kvalitet.

 

Tillverkad av återvunnen aluminium och med en flexibel kabel som tål temperaturer ner till -25 °C, är Halo en laddare som är byggd för att hålla.

 

Och med möjligheten att styra alla funktioner direkt via molntjänsten eller appen, har du alltid full koll på din laddning. Med historik, rapportering och statistik är Charge Amps Halo den perfekta laddaren för dig som kräver det allra bästa för din elbil.

Bästsäljare

Charge Amps Aura 22 kW

Framtiden är här med Charge Amps Aura - den mest avancerade elbilsladdaren på marknaden idag. Aura laddar inte bara två bilar samtidigt med imponerande 22 kW per uttag, utan är också en skönhet för ögat tillverkat i hållbart återvunnet aluminium och med sin minimalistiska design.

 

Lägg till valet av dynamisk lastbalansering och du kan säkerställa att du alltid får maximal effekt vid varje laddningstillfälle. Detta är den ultimata elbilsladdaren för elbilägare som vill ha det bästa av både prestanda och design. Beställ din Charge Amps Aura idag och ta steget in i framtiden med stil!

Stolpfaste-Polebox-330S-for-2-Charge-Amps-Aura-Easee-1659898873_grande.webp

Få en kostnadsfri offert

Få den perfekta elbilsladdaren för dina behov genom att kontakta oss idag. Vi tar hand om hela projektet åt dig, från planering till inköp och installation, så att du kan känna dig helt nöjd med resultatet. Vi garanterar att din elbil får exakt den ström den behöver, oavsett vilken elbil du har.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som inkluderar moms och grönt teknikavdrag, så att du kan få den bästa lösningen utan att behöva överskrida din budget. Kontakta oss nu för att få hjälp att ta nästa steg i din resa till en smidigare och mer miljövänlig framtid med din elbil!

laddbox-elbil-garo-entity-pro-3.jpeg

Bäst i test

Garo Entity Pro 22 kW

Garo Entity Pro - den mest intelligenta och tekniskt avancerade laddboxen från svenska Garo. Med sin unika design och anpassning för det nordiska klimatet, är Entity Pro perfekt för att ladda din elbil med högsta möjliga effekt, samtidigt som den ger en smidig användarupplevelse.

 

Entity Pro är enkelt uppkopplad via 4G, WiFi eller nätverkskabel, vilket betyder att du alltid har full kontroll över din laddning, oavsett var du befinner dig. Så om du vill vara redo för framtiden och ha en trygg och bekväm laddningsupplevelse, är Entity Pro det självklara valet.

Laddbox inkl. installation till fastpris!

Phoenix Elteknik - Experter på Elbilsladdare!

Att äga en elbil idag kräver tillgång till en pålitlig laddstation både hemma och på kontoret. Hos oss får du tillgång till de senaste och mest moderna lösningarna och teknikerna för att ladda din elbil. Planerar du att köpa en elbil? Oroa dig inte! Vi ser till att du har allt du behöver för att vara redo för en smidig och bekväm laddning. Genom att anlita oss får du även tillgång till grön teknik, vilket gör övergången till en elbil ännu mer förmånlig. Vi erbjuder garantier och försäkringar på allt arbete och material vi använder, så du kan vara trygg och säker på att du får den bästa laddningslösningen till din elbil. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page