top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Installation samt byten av strömbrytare & uttag i Stockholm!

Få snygg och funktionell elinstallation hemma eller på kontoret med hjälp av Phoenix Eltekniks certifierade elektriker. Vi kan hjälpa dig med allt från lampknappar, dimmers och strömbrytare till eluttag och annan elteknik. Kontakta oss för att få den design och funktionalitet du söker!

Nya strömbrytare eller uttag

Vi hjälper dig med installation av 3-fasuttag och säker koppling av eluttag och vägguttag. Vi kan också rådgöra med dig om olika alternativ och praktiska funktioner, som usb-uttag, som finns tillgängliga. Kontakta Phoenix Elteknik för att få expertråd och hjälp med att planera och genomföra renoveringar där elinstallationer behövs för både hem och verksamhet.

smarta hem elektriker Phoenix Elteknik.png

3-fas

Vissa hemapparater och verksamhetsapparater kräver 3-fasuttag som alltid måste installeras av en certifierad elektriker för att säkerställa elsäkerheten. Eluttag och vägguttag måste också kopplas korrekt ur elsäkerhetssynpunkt.

3946975.png

Nya lösningar

Vi kan hjälpa dig att välja rätt elkontakter med praktiska funktioner som USB-uttag för att ladda mobiler och surfplattor. Kontakta oss på Phoenix Elteknik för rådgivning om vad som passar dig och dina behov, både hemma och på jobbet.

4515744.png

Uppgradera ditt hem

Vid renoveringar är det perfekt tillfälle för oss på Phoenix Elteknik att hjälpa dig. Vi kan vara med dig genom hela processen och se till att alla dina elbehov och önskemål tas om hand, inklusive placering av eluttag och strömbrytare.

När det gäller eluttag är det viktigt att planera deras placering i förväg, eftersom de är utplacerade enligt standarden för vanlig användning. Strömbrytare installeras också på en viss höjd för enkel åtkomst. Våra elektriker på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med planering och placering av uttag och strömbrytare, och ge förslag på alternativ som t.ex. dimmer strömbrytare eller timer eluttag.

Vi erbjuder även felsökning och reparation av felaktiga elkontakter och strömbrytare. Om du misstänker att något är fel med dina elinstallationer är det viktigt att ta kontakt med en certifierad elektriker för att undvika brandrisker.

Kontakta oss på Phoenix Elteknik för professionell hjälp och rådgivning!

Phoenix Elteknik - Inga jobb är för små för oss!

Vi vet att det kan kännas konstigt att kontakta en elfirma för att få strömbrytare eller eluttag ändrade, men det är ett viktigt arbete som förebygger vidare problem och som säkerställer en god elsäkerhet i fastigheter. Därför uppmanar vi dig att alltid låta en certifierad elektriker sköta om ditt problem med dina strömbrytare eller elkontakter. Då är du garanterad att det blir rätt utfört, och vi på Phoenix Elteknik finns här för att sköta det åt dig, oavsett hur smått arbetet må vara!

bottom of page