top of page

Zaptec Go Laddbox inkl. installation 
fr. 4 990:-

Vi installerar laddboxar hemma eller på företaget, oavsett antal eller typ av laddstation du behöver, i hela Stockholm. Behöver du en ny laddbox eller vill byta ut din gamla? Vi fixar det åt dig! Kontakta oss idag för professionell installation av din elbilsladdare.

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go laddbox 22 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installation av laddbox och elbilsladdare?

 

Zaptec Go är den smarta och kompakta laddboxen som erbjuder enkel och smidig elbilsladdning. Trots sin kompakta storlek har Zaptec Go imponerande prestanda och kan ladda din bil med upp till 11 mil i timmen.

 

Med Zaptec Go får du alltid tillgång till den senaste tekniken. Genom att vara uppkopplad via Wifi eller 4G mottar din Zaptec Go automatiskt alla nya uppdateringar och funktioner, så du kan vara säker på att den alltid är uppdaterad. Du behöver bara fokusera på att ladda din bil! För installation av Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker.

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och säkerställer en smidig och pålitlig elbilsladdning. Ta steget mot en mer hållbar framtid med en Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm. Kontakta oss idag för installation och service!

Bäst i test

Wallbox Cooper laddbox 22kW

Laddbox för elbilsladdning i Stockholm - Wallbox Copper för smidig och enkel laddning!

Wallbox Copper är en mångsidig laddbox för elbilsladdning som passar perfekt för alla moderna elbilar. Om du letar efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installationen av din laddbox, behöver du inte leta längre!

 

Med Wallbox Copper kan du ladda din elbil med Typ 2-uttag, och dess speciellt utformade design gör den idealisk för företag med laddplatser som vill kunna ta betalt för laddningstjänster.

Använd vår användarvänliga myWallbox-app eller RFID-kort med stöd för flera användare för att enkelt ansluta och starta laddningen. Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga och säkra laddare för elbilar, och Wallbox Copper uppfyller alla krav.

Våra erfarna elektriker i Stockholm hjälper dig med smidig installation av din laddbox. Med våra smarta lösningar för montering och fjärrstyrningsverktyg blir det enkelt att driva och underhålla laddplatser för elbilar.

 

Så om du behöver en pålitlig laddbox och söker efter en professionell elektriker i Stockholm, kontakta oss för att få din elbilsladdare installerad på bästa möjliga sätt!

big3.png

Hur går det till?

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på laddboxar

Laddboxen är en oumbärlig komponent för att säkerställa smidig och pålitlig användning av din elbil i vardagen. Hos Phoenix Elteknik erbjuder vi modern teknik och energieffektiva produkter som säkerställer en korrekt, säker och effektiv laddning av din elbil. Vi har specialiserat oss på laddboxar för elbilar, men vi erbjuder också installation och felsökning av laddstolpar och andra former av laddstationer för elbilar. Med våra lösningar är du alltid redo att köra iväg med fulladdad batteri!

charge-amps-halo-wallbox-11kw-beleuchtung_1024x1024_2x.webp

Robust

Charge Amps Halo laddbox 11 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för laddboxinstallation och elbilsladdare?

 

Charge Amps Halo är den mest populära laddboxen på marknaden och erbjuder en kombination av kraft och stilren design. Trots sin kompakta storlek levererar den imponerande prestanda för snabb och effektiv elbilsladdning i Stockholm.

 

Med en 7,5 meters fast kabel och extra schukouttag är Charge Amps Halo perfekt utrustad för bekväm och smidig laddning av din elbil. Använd RFID eller den användarvänliga Charge Amps appen för att enkelt starta din laddning.

 

Det inbyggda LED-ljuset gör det enkelt att hantera laddboxen även när det är mörkt, och den smarta designen fungerar även som en praktisk kabelhållare.

 

För en sömlös installation av laddboxen i Stockholm, lita på våra professionella elektriker. Vi erbjuder expertis och erfarenhet för att säkerställa att din laddbox och elbilsladdare fungerar optimalt. Ta steget mot en grönare framtid med en pålitlig och effektiv elbilsladdning i Stockholm med Charge Amps Halo laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

Bästsäljare

Charge Amps Dawn laddbox 22 kW

Behöver du en pålitlig elektriker i Stockholm för laddboxinstallation och elbilsladdare?

 

Upptäck den toppmoderna laddboxen Charge Amps Dawn, ny från svenska Charge Amps.

 

Med en kraftfull laddeffekt på upp till 22 kW och uttag är denna laddare perfekt för hemmaladdning. Dessutom har den smarta funktioner som gör den idealisk för bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm.

 

Våra professionella elektriker i Stockholm är experter på laddboxinstallationer och kommer att säkerställa att Charge Amps Dawn fungerar felfritt. Oavsett om det är för ditt hem eller bostadsrättsförening/företag, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

 

Satsa på en hållbar framtid med en pålitlig och kraftfull elbilsladdning i Stockholm genom Charge Amps Dawn laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

charge-amps-dawn-stolpe.jpg

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig från start till mål med ditt elbilsladdarprojekt. Med vår expertis och erfarenhet planerar, köper in och installerar vi den bästa elbilsladdaren för just dina behov. Vi ser till att du får den spänning du behöver, oavsett vilken laddstation eller elbil du har. Vi tar hand om allt, så att du kan vara fullständigt nöjd med resultatet.

 

Det bästa av allt? Alla våra priser inkluderar moms och efter grönt teknikavdrag. Kontakta oss idag för att börja din resa mot smidig och effektiv elbilsladdning!

charge-amps-aura-monterad.jpg

Bäst i test

Charge Amps Aura laddbox 22 kW

Charge Amps Aura är den stilrena laddboxen med dubbla uttag på hela 22 kW - den optimala lösningen när du vill kunna ladda två bilar samtidigt.

 

Med automatisk lastbalansering mellan uttagen, kan du vara säker på att laddningen fördelas effektivt. Lätt att installera och ansluta via WiFi, och tillval av 4G eller LAN, ger Charge Amps Aura dig full kontroll.

 

Använd den användarvänliga Charge Amps appen tillsammans med den tillhörande molntjänsten för enkel och smidig hantering. För en sömlös installation av Charge Amps Aura laddboxen i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och säkerställa att du får den bästa laddupplevelsen.

 

Satsa på en mer hållbar framtid med en pålitlig och effektiv elbilsladdning i Stockholm med Charge Amps Aura laddboxen. Kontakta oss idag för installation och service!

Phoenix Elteknik - Experter på Laddboxar!

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder högkvalitativa och hållbara laddboxar till förmånliga priser från olika marknadsledande märken och tillverkare. Som certifierade elektriker och elinstallatörer är vi experter på att planera, köpa in och installera rätt laddbox för just dig och din bil. Vi tror på elbilen som framtidens fordon och vill bidra till denna förändring genom att erbjuda pålitliga laddlösningar. Kontakta oss idag för att hitta den bästa laddlösningen för dig och värna om miljön och framtiden!

bottom of page