top of page

Laddbox inkl. installation i Stockholm fr. 6 350:-

Vi installerar laddboxar hemma eller på företaget, oavsett antal eller typ av laddstation du behöver, i hela Stockholm. Behöver du en ny laddbox eller vill byta ut din gamla? Vi fixar det åt dig! Kontakta oss idag för professionell installation av din elbilsladdare.

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go 22 kW

Upplev fördelarna med att ha en laddbox som är lika smart som den är snygg med Zaptec Go! Med sin moderna skandinaviska design och toppmoderna norska teknik är detta en av de minsta 22 kW elbilsladdarna i världen, vilket gör den till ett måste för alla elbilsägare.

 

Oavsett vilken elbil du kör eller planerar att köpa, så passar Zaptec Go laddboxen perfekt till ditt behov. Den är fullpackad med premiumteknik och håller sig alltid uppdaterad med de senaste funktionerna och uppdateringarna, så du kan lita på att din laddning alltid är effektiv och säker.

 

Med Zaptec Go kan du ladda din bil på ett enkelt och bekvämt sätt och behöver aldrig oroa dig för kompatibilitetsproblem med din nya bil. Så låt oss hjälpa dig att ta kontroll över din laddning och upplev friheten med att ha en pålitlig laddbox hemma!

Bäst i test

Wallbox Pulsar Plus/Max 22kW

Wallbox Pulsar Plus Smart elbilsladdare 5m Type 2 - en kombination av smidig storlek och kraftfulla funktioner som gör den till det ultimata valet för ditt hem. Med en integrerad kabel är den enkel att använda och passar perfekt för elbilar med laddkontakt av typ 2.

 

Pulsar Max är den smarta hemmaladdaren som är speciellt utformad för att spara tid, pengar och energi för dagliga elbilsförare. Med högsta laddningshastigheter och minskad energiförbrukning är Pulsar Max det perfekta valet för alla som vill ha det bästa av det bästa. Och med den senaste tekniken är laddaren alltid uppdaterad och redo att ladda din bil när som helst. Lita på Wallbox Pulsar för att ge dig en snabb, säker och pålitlig laddning varje gång du behöver det.

wallbox elektriker.jpg

Hur går det till?

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på laddboxar

Laddboxen är en oumbärlig komponent för att säkerställa smidig och pålitlig användning av din elbil i vardagen. Hos Phoenix Elteknik erbjuder vi modern teknik och energieffektiva produkter som säkerställer en korrekt, säker och effektiv laddning av din elbil. Vi har specialiserat oss på laddboxar för elbilar, men vi erbjuder också installation och felsökning av laddstolpar och andra former av laddstationer för elbilar. Med våra lösningar är du alltid redo att köra iväg med fulladdad batteri!

charge-amps-halo-wallbox-11kw-beleuchtung_1024x1024_2x.webp

Robust

Charge Amps Halo 11 kW

Upptäck Charge Amps Halo - den mest robusta och användarvänliga laddboxen på marknaden. Med sin höga IP-klassning och eleganta design är det ingen överraskning att Halo snabbt blivit en favorit bland elbilägare.

 

Tillverkad av återvunnen aluminium och utrustad med en flexibel 7,5m kabel, är Halo anpassad för att fungera även i extrema temperaturer ner till -25 °C. Dessutom har den ett extra schukouttag för att tillgodose dina andra laddningsbehov.

 

Styr alla funktioner på Halo via molntjänsten eller appen - enkel åtkomst till historik, rapportering och statistik gör det enkelt att följa din laddning i realtid. Med Charge Amps Halo är laddning av din elbil enkelt och effektivt, var du än befinner dig.

Bästsäljare

Charge Amps Aura 22 kW

Charge Amps Aura är den ultimata laddboxen för elbilar, utrustad med smart teknologi för att ladda två bilar samtidigt med hastigheter upp till 22 kW per uttag. Aura har en hållbar och snygg design i återvunnen aluminium som passar perfekt i din moderna hemmiljö.

 

Med smart lastbalansering mellan uttagen kan du vara säker på att din laddning alltid går smidigt och effektivt, och med tillvalet dynamisk lastbalansering optimeras din energianvändning för högsta möjliga effekt. Aura är en mångsidig och pålitlig laddbox som kommer att förenkla ditt liv som elbilist och minska dina koldioxidavtryck.

Stolpfaste-Polebox-330S-for-2-Charge-Amps-Aura-Easee-1659898873_grande.webp

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig från start till mål med ditt elbilsladdarprojekt. Med vår expertis och erfarenhet planerar, köper in och installerar vi den bästa elbilsladdaren för just dina behov. Vi ser till att du får den spänning du behöver, oavsett vilken laddstation eller elbil du har. Vi tar hand om allt, så att du kan vara fullständigt nöjd med resultatet.

 

Det bästa av allt? Alla våra priser inkluderar moms och efter grönt teknikavdrag. Kontakta oss idag för att börja din resa mot smidig och effektiv elbilsladdning!

laddbox-elbil-garo-entity-pro-3.jpeg

Bäst i test

Garo Entity Pro 22 kW

Svenska Garo har tagit elbilsladdning till nästa nivå med sin nya Entity Pro laddbox. Denna laddbox är utformad för att vara smart, säker och framtidssäkrad. Med sin anpassningsbara design är den perfekt för alla bilar och hem.

 

Entity Pro laddboxen är utrustad med det senaste inom teknologi och är ständigt uppkopplad till nätverket med 4G, Wifi eller nätverkskabel. Det betyder att du alltid kan vara säker på att din bil laddas smart och säkert varje gång.

 

Laddboxen har också högsta säkerhetsnivå med jordfelsbrytare och skydd mot överspänning. Det betyder att du kan ladda din bil med fullt förtroende och utan att oroa dig för några olyckor.

 

Entity Pro är också enkel att använda med sin intuitiva och användarvänliga design. Allt du behöver göra är att ansluta din bil och ladda upp. Det är så enkelt som det låter. Beställ din Entity Pro laddbox idag och upptäck en ny nivå av bekvämlighet och säkerhet vid laddning av din elbil.

Laddbox inkl. installation till fastpris!

Phoenix Elteknik - Experter på Laddboxar!

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder högkvalitativa och hållbara laddboxar till förmånliga priser från olika marknadsledande märken och tillverkare. Som certifierade elektriker och elinstallatörer är vi experter på att planera, köpa in och installera rätt laddbox för just dig och din bil. Vi tror på elbilen som framtidens fordon och vill bidra till denna förändring genom att erbjuda pålitliga laddlösningar. Kontakta oss idag för att hitta den bästa laddlösningen för dig och värna om miljön och framtiden!

bottom of page