top of page

Laddbox inkl. installation 
 -:fr. 5 990

Vi installerar laddboxar hemma eller på företaget, oavsett antal eller typ av laddstation du behöver, i hela Stockholm. Behöver du en ny laddbox eller vill byta ut din gamla? Vi fixar det åt dig! Kontakta oss idag för professionell installation av din elbilsladdare.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Hur går det till?

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go laddbox 22 kW

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm för installation av laddbox och elbilsladdare?

 

Zaptec Go är den smarta och kompakta laddboxen som erbjuder enkel och smidig elbilsladdning. Trots sin kompakta storlek har Zaptec Go imponerande prestanda och kan ladda din bil med upp till 11 mil i timmen.

 

Med Zaptec Go får du alltid tillgång till den senaste tekniken. Genom att vara uppkopplad via Wifi eller 4G mottar din Zaptec Go automatiskt alla nya uppdateringar och funktioner, så du kan vara säker på att den alltid är uppdaterad. Du behöver bara fokusera på att ladda din bil! För installation av Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm, kan du lita på våra erfarna elektriker.

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och säkerställer en smidig och pålitlig elbilsladdning. Ta steget mot en mer hållbar framtid med en Zaptec Go laddbox och elbilsladdare i Stockholm. Kontakta oss idag för installation och service!

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på laddboxar

Laddboxen är en oumbärlig komponent för att säkerställa smidig och pålitlig användning av din elbil i vardagen. Hos Phoenix Elteknik erbjuder vi modern teknik och energieffektiva produkter som säkerställer en korrekt, säker och effektiv laddning av din elbil. Vi har specialiserat oss på laddboxar för elbilar, men vi erbjuder också installation och felsökning av laddstolpar och andra former av laddstationer för elbilar. Med våra lösningar är du alltid redo att köra iväg med fulladdad batteri!

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig från start till mål med ditt elbilsladdarprojekt. Med vår expertis och erfarenhet planerar, köper in och installerar vi den bästa elbilsladdaren för just dina behov. Vi ser till att du får den spänning du behöver, oavsett vilken laddstation eller elbil du har. Vi tar hand om allt, så att du kan vara fullständigt nöjd med resultatet.

 

Det bästa av allt? Alla våra priser inkluderar moms och efter grönt teknikavdrag. Kontakta oss idag för att börja din resa mot smidig och effektiv elbilsladdning!

Phoenix Elteknik - Experter på Laddboxar!

Vi på Phoenix Elteknik erbjuder högkvalitativa och hållbara laddboxar till förmånliga priser från olika marknadsledande märken och tillverkare. Som certifierade elektriker och elinstallatörer är vi experter på att planera, köpa in och installera rätt laddbox för just dig och din bil. Vi tror på elbilen som framtidens fordon och vill bidra till denna förändring genom att erbjuda pålitliga laddlösningar. Kontakta oss idag för att hitta den bästa laddlösningen för dig och värna om miljön och framtiden!

bottom of page