top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Lokala Certifierade Elektriker i Stockholm!

Våra certifierade elektriker är redo att snabbt vara på plats i Stockholm till överenskommet pris. Med oss på Phoenix Elteknik får du alltid säkra och professionellt utförda arbeten. Kontakta oss via telefon eller genom att fylla i vårt formulär.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

Boka en elektriker idag!

Låt Phoenix Elteknik ta hand om dina elinstallationer och elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Våra auktoriserade elektriker har all den erfarenhet och expertis som krävs för att leverera högsta kvalitet på alla våra tjänster. Vi är inte bara Sveriges modernaste elfirma, utan även det enda elföretaget du behöver kontakta i Stockholm.

Vi är stolta över att erbjuda ett personligt och professionellt bemötande till alla våra kunder. Vi tar hand om hela processen från första kontakt till utfört arbete, så att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket, vilket garanterar högsta säkerhet och kvalitet på alla våra tjänster. Vi hjälper både privatpersoner, myndigheter, företag och föreningar med alla typer av elinstallationer och elarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med en helrenovering eller en mindre reparation så är vi här för att hjälpa dig. Dessutom erbjuder vi ROT-avdrag och grön teknik för att både spara pengar och bidra till en hållbar framtid.

Så kontakta oss på Phoenix Elteknik idag för att få hjälp av våra certifierade elektriker. Vi garanterar ett förstklassigt resultat samt en smidig och trygg process från början till slut.

Våra elektrikertjänster

Vi på Phoenix Elteknik har certifierade elektriker som alltid står redo att utföra arbeten i Stockholm till överenskommet pris. Vi värnar om säkerheten och utför alltid professionella arbeten. Du kan alltid lita på oss när det kommer till din elinstallation.
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Stockholm med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

​ROT & grön teknikavdraget

Genom att utnyttja ROT eller grön teknik kan du spara pengar och samtidigt bidra till en hållbar framtid. Avdraget dras direkt på fakturan, vilket gör det till ett enkelt och förmånligt val.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Phoenix Elteknik - Elproffset!

Vi på Phoenix Elteknik är stolta över vårt erfarna team av certifierade elektriker och elinstallatörer som alltid sätter kunden i fokus. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen, från första samtalet till det färdiga resultatet. Vårt mål är att du som kund alltid ska vara nöjd med hela processen, oavsett om du är privatperson eller företag, och oavsett omfattningen av arbetet. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina elbehov och ser fram emot att ge dig den högsta kvaliteten och säkerheten i vårt arbete. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page