top of page

Boka en elektriker?Fyll i formuläret för att få en offert.

Få en gratis offert från Phoenix Elteknik genom att fylla i formuläret. Vi återkommer till dig inom 24 timmar eller senast nästkommande vardag för att hjälpa dig vidare.

 

Om du behöver en jourelektriker för allvarliga och akuta problem kan du markera detta i formuläret och vi kommer då att ringa upp dig så snart som möjligt för att hjälpa dig vidare.

 Laddboxar inkl. installation

Vi har samlat marknadens bästa laddboxar för dig som skaffat elbil eller laddhybrid. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och ser till så du får rätt laddbox för dina förutsättningar!

​ROT & grön teknikavdraget

Det bästa med att utnyttja ROT eller grön teknik är att avdraget dras direkt på fakturan. Så varför inte passa på att nyttja ROT eller grön teknik för att både spara pengar och bidra till en hållbar framtid?

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Phoenix Elteknik - Professionellt bemötande!

Vi på Phoenix Elteknik sätter stolthet i vårt bemötande av dig som kund, och vi strävar konstant efter att kunna förbättra vår service gentemot dig. Vi är en elfirma som vill sätta vår prägel på marknaden både genom kvaliteten på våra elarbeten och installationer men också genom vårt kundbemötande. Vi utför arbetet åt dig oavsett slag och omfattning, inget jobb är för stort eller smått för oss, och vi ser till att allting är klart och tydligt för dig som kund! 

bottom of page