top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Installation av elektrisk golvvärme i Stockholm!

Vi på Phoenix Elteknik är experter på golvvärme el och andra typer av golvvärmesystem. Vi är glada att hjälpa både privatpersoner och företag att hitta den bästa lösningen för era behov, inklusive att lösa eventuella problem som med t.ex. er golvvärme termostat.

Golvvärme el

Golvvärme ger komfortabel värme i olika delar av ditt hem. För att säkerställa optimalt resultat är det viktigt att installationen utförs av erfarna, certifierade elektriker. Phoenix Elteknik erbjuder högkvalitativ installation av elektrisk golvvärme, inklusive termostatinstallation eller utbyte. Vi använder marknadens bästa utrustning och garanterar en felfri funktion i många år. Kontakta oss för att få den hjälp du behöver!

4104902.png

Golvvärme

Golvvärme är smidigt för att hålla ditt hem varmt och bekvämt. För att få önskat resultat är det viktigt att enbart anlita certifierade elektriker med rätt erfarenhet när det gäller installation av elektrisk golvvärme.

garanti.png

Pålitliga installationer

Vi garanterar högsta kvalitet på våra arbeten, från planering till slutresultat. Med vår hjälp kan du vara säker på att ditt golvvärmesystem kommer att fungera felfritt i många år framöver.

elinstallationer i Stockholm.png

Installation av golvvärme

Vi på Phoenix Elteknik hjälper dig med installation eller reparation av allt gällande golvvärme. Våra erfarna installatörer använder marknadens bästa utrustning, inklusive golvvärme termostater, för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Golvvärme kan antingen drivas av direktvärmande el eller varmvatten. Varmvatten är vanligt i badrum, men kan kräva omfattande ombyggnation i andra delar av huset. Elektrisk golvvärme är enklare att installera och du behöver inte anlita en rörmokare.

I en villa behöver du dock en certifierad elektriker för att installera en varmvattenberedare för det uppvärmda vattnet till den vattenburna golvvärmen. Kontakta oss för hjälp med rådgivning, planering, installation och felsökning av din golvvärme, oavsett vilken form av värme du väljer.

Phoenix Elteknik - Förstklassig elektrisk golvvärme!

När vi på Phoenix Elteknik installerar golvvärme hemma hos dig kommer du märka skillnaden, inte bara från golvet och den känsla av lyx som det ger dig, utan även på kvaliteten av hantverket och resultatet. Kontakta oss om du har funderingar eller planer så får du se vad vi menar, från bemötandet du får av oss och den service vi ger dig från första samtalet, hela vägen till dess att arbetet är slutfört!

bottom of page