top of page
STOCKHOLM ELEKTRIKER.png

Elinstallationer för kök & badrum i Stockholm!

Behöver du uppgradera ditt kök med en ny spis eller ugn? Kontakta oss på Phoenix Elteknik för hjälp med installation och byte av vitvaror och apparatur, vi garanterar alltid korrekt utförande av arbetet, till förmånliga priser för dig !

El i kök & badrum

När du renoverar köket, uppgradera också vitvarorna för att få en bättre design och tekniska finesser. Det finns många modeller att välja mellan, som induktionshäll eller spishäll med ugn. Besök en butik för att välja vad du vill ha. Vi på Phoenix Elteknik kan även hjälpa dig att planera eldragningen för dina vitvaror och din belysning, så du bara behöver koppla in all utrustning när vi är klara hos dig.

3237881.png

Du köper nya vitvaror

Uppgradera vitvarorna när du renoverar köket för att få tillgång till nya tekniska finesser och designalternativ som passar ditt nya kök, eller i ditt nyrenoverade badrum.

3946975.png

Vi installerar vitvarorna

Välj mellan olika modeller av vitvaror som erbjuder funktioner som induktionshäll eller spishäll. Besök en butik för att välja ut den som passar din smak och behov. Vi installerar det åt dig om du vill!

4515744.png

Vi förbereder elen

Vi kan hjälpa dig planera elkontakter och dra ledningar till dina nya vitvaror och belysning vid köksrenovering, du behöver då bara koppla in utrustningen när den är kommer hem till dig.

När du renoverar köket eller byter vitvaror är det viktigt att se över dina elinstallationer. Vi på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig att framtidssäkra dina kontakter och säkerställa att din elanläggning kan hantera belastningen från dina vitvaror och köksapparater.

Vi går igenom dina behov och ser till att installationen håller måttet både idag och i framtiden. Kontakta oss för bästa möjliga service och hjälp från en erfaren och seriös elfirma!

Phoenix Elteknik - Elinstallationer för Kök!

I köket behövs det inte bara spis eller ugn, det finns många olika vitvaror som kan installeras och som kan hjälpa dig i vardagen. Det gäller givetvis även i andra delar av ditt hem, som i tvättstugan eller badrummet. Vi på Phoenix Elteknik finns tillgängliga för dig när du behöver oss, och vi ser alltid till att resultatet blir enligt dina önskemål. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med dina vitvaror så ordnar vi det åt dig!

bottom of page