top of page
Open site navigation

Om PHX Elteknik

Phoenix (PHX) Elteknik arbetar inom elbranschen med stora som små projekt. Våra kunder är bland annat företag, privatpersoner, kommuner, fabriker, bostadsrättsföreningar, aktörer både i privat och offentlig sektor. Våra elektriker och tekniker som arbetar är behöriga och auktoriserade med lång erfarenhet, expertis inom elbranschen och fortlöpande utbildningar.

Vi gör elinstallationer, både stora och små. Vill du göra en helrenovering eller bara byta en dimmer, kontakta oss för att boka tid.

Vi gillar att arbeta med nya innovationer! Trådlöst och smart, om du vill ha hjälp med något speciellt så har vi mycket kompetens inom dessa områden.

Urval av våra samarbetspartner

Helhetslösning för laddboxar till din elbil

Vi installerar marknadsledande laddboxar av högsta kvalitet för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/bostadsrättsföreningar. Våra certifierade elektriker har många års erfarenhet inom elbilsladdning och utför snabba, smidiga och säkra installationer till ett fast pris.

Försäljningen av elbilar ökar i Sverige därför har vi valt att specialisera oss på installationer av laddningslösningar för elbilar. När du anlitar oss tar vi hand om allt från beställning av laddbox, installation och driftsättning, till att vi hanterar ansökan av Grön Teknik-avdrag innan vi fakturerar dig!

Elektriker i Stockholm!

Vi är nästa generations elfirma i Stockholm som är specialiserade i första hand på att hjälpa privatpersoner med allt rörande elen i bostaden som elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

 

Tryck på knappen för att komma i kontakt med oss!

1. Kontakta oss!

2. Vi bokar in en tid!

3. Vi utför arbete hos dig!

4. Du får en faktura!

Bra priser

Schyssta priser & rot eller grön teknik avdrag direkt på fakturan!

Snabba!

Vår ambition är att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt!

Behöriga!

Våra elektriker är certifierade hos Elsäkerhetsverket!

Fastpris

Boka en elektriker till fastpris för arbeten som att byta dimmer, strömbrytare- & uttag men även hänga upp taklampor, annan belysning eller el till spis/häll, ugn, disk,  tvätt- och torktumlare och även laddboxar eller ett spabad!

 

Vi kontaktar dig så snart som möjligt för att gå igenom uppdraget och bekräfta en bokningen med dig!

 

I vårt grundpaket ingår det framkörning samt 2 timmar!

 

fr. 2.250 kr efter ROT!

Kärlek från våra kunder

Är nöjda. Första killen hjälpte till med annat jag behövde hjälp med vilket var ett stort plus.

Eva

Åkersberga

Jättenöjd med arbetet, allt har funkat.

Lars

Jakobsberg

Är nöjd. Det gick bra städade efter sig 5/5!

Per Anders

Upplands Väsby

Electrician's Supplies

Vi har alltid förknippats med kvalitet, trygghet och snyggt utförda elinstallationer. Vi har lokal närvaro i Stockholm med hög servicenivå och ger dig som kund garanti på arbete och material.

Vi tillhandahåller service av i stort sett alla typer av elinstallationer och är experter på bland annat belysning, elbilsladdare, eljour och felsökning. Inga elarbeten är för små eller för stora för oss - vill ni ha hjälp med att installera nya spotlights hemma i vardagsrummet eller med elinstallationer i en hel bostadsrättsförening så fixar Phoenix det.

Phoenix

Boka en elektriker

Växande elinstallationsföretag med många erfarna elektriker och ett brett utbud av tjänster. Vi tar elsäkerheten på största allvar och det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Våra Elektriker i Stockholm kan erbjuda dig hjälp med i princip allt som har med el att göra.

Elektriker till Fastpris

Elektriker 2 timmar

2 250kr

I vårt grundpaket ingår det framkörning samt 2 timmar (efter rot avdrag)

Eljour Stockholm

Ta hjälp av våra professionella, lokala elektriker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig när du plötsligt fått problem med strömmen i ditt hem!

Phoenix Eljour är snabbt på plats, dygnet runt, i vårt grundpaket ingår det framkörning & 2 timmar!

 

fr. 4.500 kr efter ROT!

bottom of page