top of page
vallentuna elektriker.jpeg

Elektriker Vallentuna till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker i Vallentuna som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt rörande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Vi på Phoenix Elteknik levererar alltid säkra och professionellt utförda arbeten till dig som bor i Vallentuna till överenskommet pris genom våra certifierade elektriker!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

När du vill bli uppringd och få hjälp av oss, är det enklaste sättet för dig att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

Genom oss kan du utnyttja ROT eller grön teknik och få avdraget direkt på fakturan du får av oss. Så passa på att nyttja ROT eller grön teknik för att både spara pengar och bidra till en hållbar framtid med oss på Phoenix Elteknik!

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

På Phoenix Elteknik kan våra certifierade elektriker hjälpa dig med alla typer av elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och arbetar alltid för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet och säkerhet i vår bransch. Vi arbetar också för att alltid ge dig både ett personligt och professionellt bemötande.

Låt oss ta hand om hela processen från första kontakt till utfört arbete, så ser vi till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Vi är Sveriges modernaste elfirma och det enda elföretaget du behöver vända dig till i Vallentuna, oavsett om du är privatperson, myndighet, företag eller förening.

ontakta oss på Phoenix Elteknik om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Vi på Phoenix Elteknik lägger stor vikt vid din tid och dina önskemål. När du bokar en tid med oss kan du vara säker på att vi håller våra bokade tider och undviker förseningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och stressfri upplevelse genom hela processen.

Vi vet att det kan vara svårt att förutse kostnaderna för elinstallationer och elarbeten. Det är därför som vi erbjuder tydliga och transparenta priser. Du får alltid en detaljerad specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Med oss ska du känna dig både trygg och nöjd med priset och resultatet. Kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert på din elinstallation eller gällande ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik är en elfirma som lägger stor vikt vid att prioritera sina kunder och deras behov. Vår höga grad av personlig service syftar till att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för dig som kund. Vi har ett erfaret team av certifierade elektriker och elinstallatörer som arbetar hårt för att leverera förstklassig service.

Oavsett om uppdraget handlar om mindre installationer som byte av uttag och strömbrytare eller större projekt som kompletta elinstallationer, nybyggnationer eller installationer av laddboxar för elbilar, är vi redo att ta på oss jobbet. Vi strävar alltid efter att involvera dig i arbetsprocessen och garantera att dina önskemål och behov blir tillgodosedda på ett optimalt sätt, utifrån dina unika förutsättningar, oavsett hur stort eller litet uppdraget är.

bottom of page