top of page
upplands väsby elektriker.jpeg

Elektriker Upplands Väsby till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Genom oss på Phoenix Elteknik får du som bor i  Upplands Väsby alltid säkra och professionellt utförda arbeten av våra certifierade elektriker till överenskommet pris!

Våra tjänster

Våra certifierade elektriker är alltid redo att hjälpa dig i Upplands Väsby till överenskommet pris, där du alltid får säkra och professionellt utförda arbeten med oss på Phoenix Elteknik!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

När du vill bli uppringd och få hjälp av oss, är det enklaste sättet att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

En av fördelarna med att välja oss för ditt ROT- eller grön-teknikprojekt är att du kan utnyttja avdraget som dras direkt på fakturan du får av oss. Detta innebär att du kan spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

På Phoenix Elteknik kan våra certifierade elektriker hjälpa dig med alla typer av elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och arbetar alltid för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet och säkerhet i vår bransch. Vi arbetar också för att alltid ge dig både ett personligt och professionellt bemötande.

Vi tar hand om hela processen från första kontakt med dig till slutfört arbete och ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Som Sveriges modernaste elfirma är vi den enda elfirma du behöver vända dig till i Upplands Väsby, som privatperson, myndighet, företag eller förening.

Om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten, tveka inte att kontakta oss på Phoenix Elteknik redan idag. Vi vill gärna få hjälpa dig!

Phoenix Elteknik är en elfirma som sätter dig och dina behov i första hand. När du bokar en tid med oss kan du lita på att vi respekterar din tid och håller oss till överenskomna tider. Vi arbetar alltid för att göra hela processen smidig och stressfri för dig.

Vi förstår att kostnader för elinstallationer och elarbeten kan vara frustrerande. Därför är våra priser tydliga och transparenta för dig. Vi ger alltid en detaljerad specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Hos oss ska du alltid känna dig trygg och nöjd med både priset och resultatet. Tveka inte att kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert för din elinstallation eller ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik är en elfirma som lägger stor vikt vid att prioritera sina kunder och deras behov. Vår höga grad av personlig service syftar till att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för dig som kund. Vi har ett erfaret team av certifierade elektriker och elinstallatörer som arbetar hårt för att leverera förstklassig service.

 

Vi är redo att ta på oss alla typer av uppdrag, från mindre installationer som byte av uttag och strömbrytare, till större projekt som kompletta elinstallationer, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar. Vi strävar alltid efter att göra dig delaktig i arbetsprocessen och ser till att dina önskemål och behov tillgodoses utifrån dina unika förutsättningar, oavsett storlek på uppdraget.

bottom of page