top of page
sigtuna elektriker.jpeg

Elektriker Sigtuna till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker i Sigtuna som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt rörande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Tack vare våra certifierade elektriker får du som bor i Sigtuna alltid säkra och professionellt utförda arbeten när du vänder dig till oss på Phoenix Elteknik!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

Om du vill bli uppringd och få hjälp, är det enklaste sättet att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

Med oss kan du utnyttja ROT eller grön teknik och få avdraget direkt på fakturan du får av oss. Genom att välja ROT- eller grön-teknik kan du få både kostnadsbesparingar och miljövänliga lösningar på samma gång.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

På Phoenix Elteknik kan våra certifierade elektriker hjälpa dig med alla slags elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och arbetar alltid för att uppnå högsta kvalitet och säkerhet i vår bransch. Dessutom strävar vi alltid efter att ge dig en personlig och professionell upplevelse.

Vi tar hand om hela processen från första kontakt med dig till slutfört arbete och ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Som Sveriges modernaste elfirma är vi den enda elfirma du behöver vända dig till i Sigtuna, som privatperson, myndighet, företag eller förening.

Kontakta därför oss på Phoenix Elteknik om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten, vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Vi på Phoenix Elteknik sätter högt värde på din tid och dina önskemål. När du bokar en tid med oss kan du lita på att vi håller våra tider och undviker förseningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och stressfri upplevelse genom hela processen.

Vi förstår att kostnader för elinstallationer och elarbeten kan vara frustrerande. Därför är våra priser tydliga och transparenta för dig. Vi ger alltid en detaljerad specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Du kan känna dig trygg och nöjd med både priset och resultatet när du anlitar oss. Tveka inte att kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert på din elinstallation eller ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik är en elfirma som har en stark inriktning på att prioritera sina kunder och deras behov. Vi är engagerade i att erbjuda hög kvalitet av personlig service för att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för dig som kund. Vårt team består av erfarna certifierade elektriker och elinstallatörer som arbetar hårt för att leverera förstklassig service.

Vi är redo att ta på oss alla typer av uppdrag, från mindre installationer som byte av uttag och strömbrytare, till större projekt som kompletta elinstallationer, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar. Vi strävar alltid efter att göra dig delaktig i arbetsprocessen och ser till att dina önskemål och behov tillgodoses utifrån dina unika förutsättningar, oavsett storlek på uppdraget.

bottom of page