top of page
Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Phoenix Elteknik AB

Phoenix Elteknik AB består av elektriker specialiserade inom elinstallationer, service, underhåll och jour för privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av elarbeten och du som kund står alltid i fokus och vi lyssnar gärna till dina idéer.

Våra anställda har många års erfarenhet och är rekommenderade av såväl stora kunder inom företagsvärlden som privatpersoner i lägenhet och villa. Kontakta oss om du är intresserad av att ta del av våra referenser. Vi har betyg 5 av 5 på Google!

Om Phoenix Elteknik!

Vi arbetar med hjälp av de senaste tekniska lösningarna för en modern och serviceinriktad verksamhet gentemot våra kunder, där vi alltid anpassar oss till våra kunder i största möjliga mån. Vi sköter kontakter och följer alltid upp snabbt på de förfrågningar vi får in, och ser till att hjälpa dig som kund så snabbt som möjligt. Med oss får du inte bara professionella och stiligt utförda arbeten samt elinstallationer, du får dessutom alltid utmärkt, professionell service och även ett personligt och tillmötesgående bemötande.

1. Du kontaktar oss

2. Vi utför arbetet hos dig

3. Du får en faktura av oss

4. Vi följer upp med dig

Kärlek från våra kunder

Är nöjd. De två killarna var jätteduktig och trevliga, Yakob och Isaac. Det var en fullträff. Bra personer och bra elektriker.

Stefan

Åkersbega

Är nöjd. Allt var enligt avtalat.

Erik

Täby

Det gick jättebra, det gick smidigt och var i tid. Inget att klaga på.

Magnus

Märsta

Om oss

Inom vår verksamhet utför våra certifierade elektriker arbeten och elinstallationer för privatpersoner samt verksamheter och organisationer inom både privat som offentlig sektor i Stockholmsområdet.

Vi har erfarenhet av arbeten i alla typer av fastigheter samt lokaler, som t.ex. på kontor, i bostäder, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar, simhallar och industrier mm. Därtill utför vi alla slag av elarbeten gällande nyproduktion, renoveringar och felsökningar, men vi erbjuder även rådgivning och utför besiktningar när det önskas.

bottom of page