Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Phoenix Elteknik AB

Phoenix Elteknik AB består av elektriker specialiserade inom elinstallationer, service, underhåll och jour för privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av elarbeten och du som kund står alltid i fokus och vi lyssnar gärna till dina idéer.

Våra anställda har många års erfarenhet och är rekommenderade av såväl stora kunder inom företagsvärlden som privatpersoner i lägenhet och villa. Kontakta oss om du är intresserad av att ta del av våra referenser. Vi har betyg 5 av 5 på Google!

Om Phoenix Elteknik!

Våra elektriker arbetar i alla typer av fastigheter och lokaler så som hemma hos dig, kontor, butiker, bostäder, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar och simhallar. Vi utför alla typer av jobb som nyproduktion, renoveringar, felsökningar, rådgivning och besiktningar. Våra elektriker jobbar i hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi är din elektriker i Stockholm och är snabbt på plats hos dig oavsett problem till ett rimligt pris.

1. Kontakta oss

2. Vi utför arbetet

3. Du får en faktura

4. Vi följer upp

Kärlek från våra kunder

Är nöjd. De två killarna var jätteduktig och trevliga, Yakob och Isaac. Det var en fullträff. Bra personer och bra elektriker.

Stefan

Åkersbega

Är nöjd. Allt var enligt avtalat.

Erik

Täby

Det gick jättebra, det gick smidigt och var i tid. Inget att klaga på.

Magnus

Märsta

Om oss

Vi driver nästa generations elfirma med mål och ambition att ta över hela Sverige! PHX Elteknik AB består av elektriker specialiserade inom elinstallationer, service, underhåll och jour för privatpersoner och företag.