top of page
Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Phoenix's Elfirma

Vi är elfirma som finns tillgängliga för dig som söker hjälp med elinstallationer, service, felsökningar, underhåll eller eljour, både för privatpersoner samt företag. Våra erfarna, certifierade elektriker är experter på allt som har med el att göra och vi finns redo att hjälpa dig med alla omfattningar av elarbeten på dina villkor där vi gärna tar del av dina idéer, samt planerar och utför arbetet enligt dina önskemål.

 

För dig som företagskund har våra anställda flera års erfarenhet med expertkunskaper som har hjälp många kunder inom företagsvärlden och vi arbetar alltid för att erbjuda dig exakt det du behöver, genom att gemensamt gå igenom din situation och planera det mest passande utförandet åt dig.

 

Oavsett om du är privatkund eller företagskund är du välkommen att kontakta oss för att ta del av våra referenser, och du kan undersöka oss för att se våra många 5 av 5 betyg på Google!

Mycket mer än en vanlig elfirma!

Vi finns tillgängliga för dig som söker hjälp av kompetenta, erfarna och certifierade elektriker var du än befinner dig i Stockholm. Vi sätter dig och dina önskemål i fokus där vi alltid ger dig ett professionellt och personligt bemötande med högsta kvalitet av service utöver de högkvalitativa resultat vi lämnar efter oss hos dig, oavsett om du är privatperson eller företagskund. Vi har 25 års erfarenhet inom vår bransch och vi finns tillägnliga för dig dygnet runt genom vår eljour för dig som behöver akut hjälp, och vi är specialister på installation av laddbox eller elbilsladdare.

 

När du söker en elektriker i Stockholm vill vi på Phoenix Elteknik vara det självklara valet för dig oavsett omfattningen av arbetet eller vad du önskar ha gjort. Vi samarbetar alltid tillsammans med dig för att se till att du alltid ska få till det resultat du önskar och kan känna dig nöjd med. Dessutom ger vi alltid garantier på alla våra arbeten där du även blir täckt av våra försäkringar om något skulle gå fel.

 

Ta kontakt med oss så ser vi till att det du önskar blir utfört med högsta kvalitet, oavsett om det gäller installation av belysning, spotlights, elkontakter, strömbrytare, elcentral, felsökningar, mm. Kontakta oss så går vi igenom vad du behöver ha gjort och planerar in arbetet oavsett omfattningen.

1. Du kontaktar oss!

2. Vi ringer & bokar in en tid!

3. Vi utför arbetet hos dig!

4. Du får en faktura från oss!

Med oss får du alltid BRA PRISER

Vi ger dig schyssta priser, snygga resultat och sköter avdragen för ROT eller grön teknik direkt på fakturan!

Vi är Snabba och Punktliga

Vi återkopplar snabbt på din begäran och ser till att arbetet blir utfört så snabbt som möjligt på inbokad tidpunkt!

Alla våra Elektriker är Behöriga

Du får alltid hjälp av professionella och tillmötesgående elektriker som är certifierade hos Elsäkerhetsverket!

Kärlek från våra kunder

Jättenöjd. Fortsätt som ni gör, det är en 5:a i betyg.

Doan

Upplands Väsby

Han var jättetrevlig. Han fixade och det gick bra. Han kom när han skulle.

Anita

Sollentuna

 Supernöjd med han som var där. Allt var effektivt. Väldigt proffsigt. Jättetrevliga killar. Super-serviceminded.

Viktoria

Täby

Fastpris Elarbeten

Genom oss kan du boka in arbeten som att byta dimmer, strömbrytare, eluttag, dragning av el till spis/häll, ugn, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, upphängning och installation av taklampor eller annan belysning, samt installation av t.ex. laddboxar eller spabad!

 

I vårt grundpaket ingår det framkörning samt 2 timmars arbetstid till ett fastpris från 2.250 kr efter ROT eller efter överenskommelse!

 

Kontakta oss direkt för att gå igenom dina önskemål, så går vi igenom uppdraget med dig och återkommer med en bokningsbekräftelse!

 

fr. 2.250 kr efter ROT!

bottom of page