Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Phoenix's Elfirma

Är ni ute efter en elektriker som både är erfaren och kompetent så har ni kommit alldeles rätt. PHX Elteknik utför alla typer av elarbeten och vi sätter alltid kunden i fokus. Anlitar du oss är du garanterad att arbetet kommer utföras på ett säkert och proffsigt sätt, till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ring oss idag så får ni en helt kostnadsfri offert. Du når oss enklast via vårt telefonnummer på 010-551 5858 eller genom att fylla i formuläret ovan. Vi jobbar inom hela Storstockholm!

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget och spara in hel del pengar på elarbeten som utförs hemma. Med hjälp av ROT kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden som våra elektriker utför. Passa därför på att göra ditt hem tryggare och säkrare till en betydligt lägre kostnad. För vi tycker det är värt att då och då se över sina lösningar i hemmet – då till en lägre kostnad.

Hos oss på Phoenix i Stockholm kan du även få hjälp direkt över telefon för att lösa enklare problem själv utifrån de anvisningar som vi ger. Ring oss gärna för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer därifrån. Självklart får du en offert innan arbetet drar igång så du vet vad vårt arbete kommer landa på!

Mycket mer än en vanliga elfirma!

Behöver du hjälp av en kompetent elektriker i Stockholm som alltid sätter dig som kund i fokus? I så fall har du kommit till rätt ställe. Med över 25 års erfarenhet och en lång rad med nöjda kunder bakom oss så kan vi garantera ett säkert och tryggt val. Oavsett storlek på jobb eller tid på dygnet så finns vi här för dig!

1. Kontakta oss!

2. Vi ringer & bokar in en tid!

3. Vi utför arbete hos dig!

4. Du får en faktura!

Bra priser

Schyssta priser rot- grön teknikavdrag direkt på fakturan!

Snabba!

Vår ambition är att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt!

Behöriga!

Våra elektriker är certifierade hos Elsäkerhetsverket!

Kärlek från våra kunder

Jättenöjd. Fortsätt som ni gör, det är en 5:a i betyg.

Doan

Upplands Väsby

Han var jättetrevlig. Han fixade och det gick bra. Han kom när han skulle.

Anita

Sollentuna

 Supernöjd med han som var där. Allt var effektivt. Väldigt proffsigt. Jättetrevliga killar. Super-serviceminded.

Viktoria

Täby