top of page
norrtälje elektriker.webp

Elektriker Norrtälje till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker i Norrtälje som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt rörande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Våra certifierade elektriker på Phoenix Elteknik erbjuder dig som bor i Norrtälje båda säkra och professionellt utförda elarbeten till överenskommet pris!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

Om du vill bli uppringd och få hjälp av oss, är det enklaste sättet att nå oss genom att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

Det bästa med att utnyttja ROT eller grön teknik genom oss är att avdraget dras direkt på fakturan. å varför vänta? Kontakta oss idag för att ta första steget mot en mer hållbar framtid med våra ROT- och grön-tekniklösningar.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

Om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten, kan Phoenix Elteknik hjälpa dig. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och strävar alltid efter högsta kvalitet och säkerhet. Våra certifierade elektriker är experter på alla typer av elinstallationer och arbeten. Dessutom strävar vi alltid efter att ge dig en personlig och professionell upplevelse.

Vi sköter hela processen, från första kontakt med dig till slutfört arbete, där ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Som Sveriges modernaste elfirma strävar vi efter att vara det enda elföretaget du behöver vända dig till i Norrtälje, både som privatperson, myndighet, företag eller förening.

Kontakta därför oss på Phoenix Elteknik om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten, vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Vi på Phoenix Elteknik sätter högt värde på din tid och dina önskemål. När du bokar en tid med oss kan du lita på att vi håller våra tider och undviker förseningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och stressfri upplevelse genom hela processen.

Vi vet att det kan vara frustrerande när det gäller kostnader för elinstallationer och elarbeten. Därför strävar vi efter att göra våra priser tydliga och transparenta. Du kan alltid förvänta dig en noggrann specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Vi vill att du ska känna dig både trygg och nöjd med både priset och resultatet av vårt arbete. Kontakta oss idag för att få en tydlig och transparent offert för din elinstallation eller elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Vi på Phoenix Elteknik är en elfirma som är dedikerad till att ta hand om våra kunder. Vi sätter alltid kunden i första rummet och prioriterar era önskemål och behov. Företagets team består av certifierade elektriker och elinstallatörer som alltid strävar efter att leverera förstklassig service och ett personligt bemötande.

Vi kan hantera alla typer av uppdrag, stora som små. Vi kan utföra installationer som innefattar att byta uttag och strömbrytare, men också mer omfattande projekt såsom kompletta elinstallationer, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar. Oavsett vilken typ av uppdrag vi utför ser vi till att du är delaktig i hela processen och att dina unika behov och önskemål blir tillgodosedda.

bottom of page