top of page
lindingö elektriker.jpeg

Elektriker Lidingö till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker på Lidingö som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt rörande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Våra certifierade elektriker är alltid redo att hjälpa dig på Lindingö till överenskommet pris, där du alltid får säkra och professionellt utförda arbeten med oss på Phoenix Elteknik!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

När du önskar bli uppringd och få hjälp, är det enklast att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

En av fördelarna med att välja oss för ditt ROT- eller grön-teknikprojekt är att du kan utnyttja avdraget som dras direkt på fakturan. Vi på Phoenix Elteknik är experter på ROT- och grön-teknik och kan hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

Våra certifierade elektriker på Phoenix Elteknik kan hjälpa dig med alla typer av elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och vi erbjuder dig alltid högsta möjliga kvalitet och säkerhet i vår bransch. Därtill arbetar vi alltid för att ge dig både personlig och professionell service.

Vi tar hand om hela processen, från första kontakt med dig till slutfört arbete, och ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Oavsett om du är en privatperson, myndighet, företag eller förening, är vi det enda elföretaget du behöver vända dig till på Lidingö. Vi är Sveriges modernaste elfirma och kan hjälpa dig med allt från mindre elreparationer till större installationsprojekt.

Om du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten, kontakta oss på Phoenix Elteknik redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt!

Phoenix Elteknik är en elfirma som sätter dig och dina behov i första hand. När du bokar en tid med oss kan du lita på att vi respekterar din tid och håller oss till överenskomna tider. Vi arbetar alltid för att göra hela processen smidig och stressfri för dig.

Vi vet att det kan vara frustrerande när det gäller kostnader för elinstallationer och elarbeten. Därför strävar vi efter att göra våra priser tydliga och transparenta. Du kan alltid förvänta dig en noggrann specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Hos oss ska du alltid känna dig trygg och nöjd med både priset och resultatet. Tveka inte att kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert för din elinstallation eller ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik är en elfirma som drivs med våra kunder i åtanke. Vi är stolta över att alltid sätta dig som kund i första rum och se till att dina önskemål och behov är vår högsta prioritet. Vårt team av certifierade elektriker och elinstallatörer arbetar hårt för att leverera förstklassig service och ett personligt bemötande som skapar en god upplevelse.

 

Oavsett om uppdraget är stort eller litet är vi på Phoenix Elteknik redo att utföra det. Vi tar hand om allt från mindre installationer såsom byte av uttag och strömbrytare till större projekt såsom komplett elinstallation, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar. Vi involverar alltid dig som kund i arbetsprocessen för att säkerställa att dina önskemål och behov är uppfyllda baserat på din unika situation.

bottom of page