top of page
Open site navigation

Laddbox Stockholm

Phoenix Elteknik erbjuder installation och montage av elbilsladdare, sk. laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt alla aktörer, som privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenader, fastighetsägare, så väl som aktörer inom offentlig sektor. Vi arbetar med marknadsledande leverantörer av elbilsladdare av ypperlig kvalitet, där våra erfarna och certifierade elektriker både installerar och säkerställer att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät genom en lastbalansering.

 

Genom oss får du som kund även alltid våra garantier och täckning av vår försäkring när du beställer både arbete och material genom oss. Det ger dig maximal säkerhet även om något skulle gå fel trots vårt rigorösa arbete kring hållbarhet, tillförlitlighet och elsäkerhet.

Eftersom inköpet av en elbil är en omfattande investering är det alltid bäst att se till att alla moment rörande din investering är av högsta hållbara kvalitet, kontakta därför oss så sköter vi det åt dig!

Urval av våra samarbetspartner

Med rätt laddbox blir allt smidigare

Med en elbilsladdare har du alltid tillgång till att ladda din elbil så att den står redo för ditt bruk och dina behov.

 

När du vänder dig till oss går vi igenom vilken modell av elbil du har och tar reda på vilken modell av elbilsladdare som passar bäst för just dig och din situation. 

 

Genom oss får du allt ovanstående till ett väldigt förmånligt pris och givetvis installationer av toppklass utförda av våra certifierade elektriker som alla är specialister på laddbox och elbilsladdare.

 

Ta kontakt idag för att diskutera dina behov, önskemål och planer så kan vi sätta igång snarast möjligt och få till en laddningslösning som du kommer vara nöjd med i flera år!

Laddbox Installation

fr. 5.650kr

Genom oss på Phoenix Elteknik får du en komplett installation av laddbox utförd av behöriga elektriker.

När du bokar in installation och köper en laddbox genom oss får du tillgång till Grön teknik avdraget direkt på fakturan du får av oss, vilket innebär ett direkt avdrag på 50% på hela fakturabeloppet. Kostnaden blir då för dig kraftigt rabatterad och börjar från 5.650kr beroende på vad mer som kan krävas vid installation.

Om du funderar på att få en laddbox, laddstolpe eller annan typ av elbilsladdare installerad vill vi rekommendera dig att göra slag i saken då vi i nuläget inte vet hur länge avdraget för Grön teknik kommer vara tillgängligt.

Vi tar reda på din situation och vad som skulle krävas för att få installationen utförd, sedan får du en offert med alla detaljer av oss som du kan godkänna!

Efter att du godkänt offerten bokar vi en tid där vi kommer ut till dig och utför installationen med driftsättning och test samt lastbalansering om det behövs!

Vi hjälper dig med Grön teknik-avdraget på fakturan där allt som utförts enligt överenskommelse står med, som du sedan betalar in till oss!

Så här går det till!

Laddbox inkl. installation

Detta ingår i vårt grunderbjudande för installation av laddbox

Laddbox inkl. väggmontage, 5m installationskabel, 1st håltagning i yttervägg, samt installation av laddboxen på en befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

Ovanstående är en sk. standardinstallation som ingår när du även köper en Laddbox genom oss där denna helhetslösning kostar dig 5650kr efter Grön teknik avdraget om 50% som vi sköter åt dig (ordinarie kostnad 12900 kr). vänligen notera att kostnaden ökar om något mer krävs för att slutföra installationen vilket vi kommer informera dig om genom offerten du får av oss.

Grön Teknik-avdrag (50%)

Laddbox

5 650kr

Vi erbjuder en helhetslösning till ett fast pris, laddbox inkl. en standardinstallation. Kostnaden efter Grön teknik avdraget är 5 650 kr (ord. 12 900 SEK).

EASEE APP

Med Easee-appen har du alltid full kontroll över dina Laddningsrobotar, oavsett om du är hemma eller på språng.

10x

Med en Easee laddbox kan du ladda upp till 10x snabbare än med ett vanligt uttag. Easee är dynamisk och laddar med den högsta möjliga kapaciteten tillgänglig.

22 kW

Easee kan ladda på både 1 fas och 3 fas och möjliggör laddning upp till 22 kW. Laddboxen har en Typ 2 universal kontakt enligt EU standarden.

69%

Easee är i genomsnitt 69% mindre och lättare än andra laddboxar med samma eller mer funktionalitet. Laddboxen väger desutom endast 1.5kg.

24/7

Med en Easee laddbox har du alltid det senaste genom kontinuerliga uppdateringar via molnet. Easee är därmed en sann framtidssäker box.

Easee Equalizer

Den dynamiska lastbalanseraren Easee Equalizer är framtagen i syfte att optimera laddningsupplevelsen och maximerar nyttjandet av tillgänglig energi i fastigheten till elbilsladdning utan att riskera att huvudsäkringen överbelastas.

Kärlek från våra kunder

Mycket proffsigt. Fin människa som var där. Kommer rekommendera er vidare.

Masoud

Upplands Väsby

Helnöjd. Väldans trevlig man som var hos henne.

Margareta

Upplands Väsby

Väldigt nöjd med arbetet. Kom i tid. De gjorde det jag behövde få gjort samt städat och tog med sig skärp! 5/5

Kristina

Jakobsberg

bottom of page