Open site navigation

Laddbox Stockholm

Vi erbjuder installation och montage av laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och våra behöriga elektriker säkerställer att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät.

 

Easee är marknadens mest intelligenta laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider oavsett typ av uttag. Easee har 5 års garanti, kostnadsfri 4G-uppkoppling och finns i 5 olika färger att välja mellan. Laddboxen är utvecklad och tillverkad i Norge, anpassad efter nordiska väderförhållanden.

Urval av våra samarbetspartner

Easee laddbox 22 kW

Easee laddbox är en elbilsladdare tillverkad i Norge som är kompatibel med alla typer av elbilar och laddhybrider. Den går att välja i 5 olika färger och en kostnadsfri app medföljer som låter dig övervaka din laddning på distans.

Laddboxen från Easee har 5 års produktgaranti och är trots sina många smarta funktioner en enhet i den lägre prisklassen.

Vill du ha en smart laddbox är Easee rätt val för dig. Laddboxen har RFID-läsare, touchscreen och app för start-stopp, schemaläggning, låsfunktion för laddkabeln och ställbar effekt.

Utan extra kostnad ingår även 4G-abonnemang som möjliggör kontinuerliga uppdateringar med nya funktioner.

Laddbox med installation

fr. 6 450kr

Phoenix elektriker i Stockholm jobbar med Easee och vad vi skulle säga är den snyggaste laddboxen för hemmabruk på marknaden idag. Laddboxen är även smart och uppkopplad mot nätet via WiFi och 4G. 

Sedan den 1 januari 2021 får du som väljer att installera laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning ett Grön teknik avdrag. Avdraget för investeringar i elbilsladdning innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag om 50% på fakturabeloppet!

Kontakta oss för att beställa en laddbox med installation!

Vi kommer till dig och installerar din nya laddbox som driftsätts och testas!

Vi hjälper dig med Grön Teknik-avdraget som ger 50% skattereduktion direkt på fakturan!

Laddbox inkl. installation

Laddbox inkl. väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. På befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

Grön Teknik-avdrag (50%)

Easee Laddbox

6 450kr

Vi erbjuder en helhetslösning till ett fast pris, laddbox inkl. en standardinstallation. Kostnaden efter Grön teknik avdraget är 6 450 kr (ord. 12 900 SEK).

EASEE APP

Med Easee-appen har du alltid full kontroll över dina Laddningsrobotar, oavsett om du är hemma eller på språng.

10x

Med en Easee laddbox kan du ladda upp till 10x snabbare än med ett vanligt uttag. Easee är dynamisk och laddar med den högsta möjliga kapaciteten tillgänglig.

22 kW

Easee kan ladda på både 1 fas och 3 fas och möjliggör laddning upp till 22 kW. Laddboxen har en Typ 2 universal kontakt enligt EU standarden.

69%

Easee är i genomsnitt 69% mindre och lättare än andra laddboxar med samma eller mer funktionalitet. Laddboxen väger desutom endast 1.5kg.

24/7

Med en Easee laddbox har du alltid det senaste genom kontinuerliga uppdateringar via molnet. Easee är därmed en sann framtidssäker box.

Easee Equalizer

Den dynamiska lastbalanseraren Easee Equalizer är framtagen i syfte att optimera laddningsupplevelsen och maximerar nyttjandet av tillgänglig energi i fastigheten till elbilsladdning utan att riskera att huvudsäkringen överbelastas.

Kärlek från våra kunder

Mycket proffsigt. Fin människa som var där. Kommer rekommendera er vidare.

Masoud

Upplands Väsby

Helnöjd. Väldans trevlig man som var hos henne.

Margareta

Upplands Väsby

Väldigt nöjd med arbetet. Kom i tid. De gjorde det jag behövde få gjort samt städat och tog med sig skärp! 5/5

Kristina

Jakobsberg