top of page
Open site navigation

Arbeta hos PHX

Vi är ett elföretag under konstant tillväxt som ständigt söker nya drivna och engagerade medarbetare. Oavsett om du precis börjat som elektriker, söker en lärlingsplats eller om du har mångårig erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi vill hitta medarbetare som hjälper oss att växa och förbättra vår verksamhet och vi erbjuder dig som är driven en plats i vårt team där vi siktar på att ge dig de främsta möjligheterna till att utvecklas i din yrkesroll som elektriker.

Vi sätter värde i både nya idéer och tidigare erfarenhet, och inom vårt företag finns det gott om möjligheter för dig att utvecklas och påverka hur vi utför vårt arbete.

Phoenix

För dig som erfaren och kunnig elektriker finns alla möjligheter genom vårt företag att vara inte bara delaktig utan också att ta dig ann nya roller inom ditt yrke. Vill du starta på en ny kula med ett team som brinner för det vi gör för våra kunder är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

 

För dig som söker en lärlingsplats vill vi erbjuda vårt samhälles nya elektriker möjligheten att jobba med oss, där du kommer få lära dig och bli vägledd av våra erfarna och kunniga elektriker, inte bara om hur arbeten ska utföras utan även hur utmärkta kundkontakter ska skötas. Trivs du sedan med oss och samarbetet funkar bra oss emellan är du då givetvis en första kandidat för att få fortsätta jobba tillsammans med oss. Ta chansen med oss så kommer du inte ångra dig!

Kärlek från våra kunder

Är nöjd, det fungerar bra. Trevlig elektriker, gjorde jobbet bra.

Dag

Åkersbega

Elektrikerna var försenade pga trafik och hade försökt nå mig flera gånger så det var okej. Uppskattar att de kunde komma sen eftermiddag/kväll. Glada och positiva och tillmötesgående, gjorde det de skulle. Betyg 5

Inger

Sollentuna

Supernöjd. Fick hjälp bara nån dag efter. Jättesnabbt och smidigt.

Adnan

Täby

bottom of page