top of page
enskede elektriker.jpeg

Elektriker Enskede till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Våra certifierade elektriker på Phoenix Elteknik erbjuder dig som bor i Enskede båda säkra och professionellt utförda elarbeten till överenskommet pris!

Våra tjänster

Våra certifierade elektriker är alltid redo att hjälpa dig i Enskede till överenskommet pris, där du alltid får säkra och professionellt utförda arbeten med oss på Phoenix Elteknik!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

Om du vill bli uppringd och få hjälp, är det enklaste sättet att göra det genom att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

En fördel med att välja oss för ditt ROT- eller grön-teknikprojekt är att avdraget dras direkt på fakturan. Så varför inte passa på att nyttja ROT eller grön teknik för att både spara pengar och bidra till en hållbar framtid?

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

På Phoenix Elteknik kan våra certifierade elektriker hjälpa dig med alla typer av elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och arbetar alltid för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet och säkerhet i vår bransch. Vi arbetar också för att alltid ge dig både ett personligt och professionellt bemötande.

Låt oss sköta hela processen, från första kontakt med dig till slutfört arbete, och vi garanterar att du som kund alltid kommer vara nöjd med resultatet. Vi som Sveriges modernaste elfirma vill vara det enda elföretaget du behöver vända dig till i Enskede, var sig du är privatperson, myndighet, företag eller förening.

Om du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten, kontakta oss på Phoenix Elteknik redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt!

Phoenix Elteknik är en elfirma som prioriterar dina behov. Vi strävar efter att respektera din tid och undvika förseningar när du bokar en tid med oss. Vårt mål är att göra hela processen smidig och stressfri för dig.

Vi förstår att kostnader för elinstallationer och elarbeten kan vara frustrerande. Därför är våra priser tydliga och transparenta för dig. Vi ger alltid en detaljerad specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Du kan känna dig trygg och nöjd med både priset och resultatet när du anlitar oss. Tveka inte att kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert på din elinstallation eller ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik har en stark inriktning på att prioritera sina kunder och deras behov. Vår höga kvalitet av personlig service syftar till att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för dig som kund. Vårt erfarna team består av certifierade elektriker och elinstallatörer som arbetar hårt för att leverera förstklassig service.

 

Oavsett vilken typ av uppdrag det gäller, från mindre installationer som byte av uttag och strömbrytare till större projekt som kompletta elinstallationer, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar, står vi redo att ta på oss jobbet. Vi strävar alltid efter att göra dig delaktig i arbetsprocessen och säkerställer att dina önskemål och behov tillgodoses på bästa sätt utifrån dina unika förutsättningar, oavsett hur stort uppdraget är.

bottom of page