top of page
Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Rotavdrag eljour

De flesta typer av tjänster som kräver en hantverkare ger rätt till rotavdrag, likaså elarbeten där du tar hjälp av en certifierad elektriker. När du anlitar en elmontör kan du med rotavdraget dra av hela 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år.

​Rotavdraget täcker 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr, alt. 100 000 kr om ni är två som äger bostaden. På den offert du får från Phoenix inför ett arbete finns arbetskostnad, materialkostnad specificerad. För att räkna ut rotavdraget räknar du alltså ut vad 30% av arbetskostnaden är. Det svar du får, är den summa du kan dra av i rotavdrag, dock alltid maximalt 50 000 kr.

​Självklart administrerar Phoenix rot eller grön teknik avdraget åt dig. Det innebär att du om du exempelvis anlitar våra elektriker i Stockholm för hjälp med att byta ut eluttagen i din lägenhet, så ställs fakturan ut med rotavdraget borträknat. Däremot är ansvaret ditt att säkerställa att du är berättigad rotavdrag samt att du har tillräckligt mycket kvar på ditt rotsaldo för att täcka det projekt du planerar att genomföra. Om du inte har rätt till rot, eller har slut på rotsaldot för året, måste du alltså informera oss om detta och betala fullt belopp för arbetet. Alternativet är att avvakta med projektet till kommande år då rotavdraget nollställs.

Eljour Stockholm - 24/7, på plats inom 1 timme

När olyckan är framme eller akuta elfel dyker upp finns våra certifierade jourelektriker på Phoenix Elteknik tillgängliga att rycka ut dygnet runt, under årets alla dagar där våra elektriker oftast är på plats inom en timme hos dig som bor i Stockholm. Har du ett problem i ditt hem, i din lokal eller fastighet kan du som företagare eller privatperson kontakta oss och boka in vår eljour för att få ditt akuta ärende åtgärdat snabbt och enkelt!

 

Om ärendet kan vänta ber vi dig att istället kontakta oss nästkommande vardag mellan 7 och 17, men råder det minsta fråga är du alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning kring problemet!

Med oss får du alltid BRA PRISER

Vi ger dig schyssta priser, snygga resultat och sköter avdragen för ROT eller grön teknik direkt på fakturan!

Vi är Snabba och Punktliga

Vi återkopplar snabbt på din begäran och ser till att arbetet blir utfört så snabbt som möjligt på inbokad tidpunkt!

Alla våra Elektriker är Behöriga

Du får alltid hjälp av professionella och tillmötesgående elektriker som är certifierade hos Elsäkerhetsverket!

Kärlek från våra kunder

Väldigt nöjd med arbetet. Kom och tid. De gjorde det hon behövde få gjort.

Kristina

Jakobsberg

Jättenöjd. Ljust och fint och städat efteråt.

Yvonne

Åkersberga

Är jättenöjd, det gick jättebra. Lätta att boka.

Björn

Vallentuna

bottom of page