Open site navigation

Urval av våra samarbetspartner

Rotavdrag eljour

De flesta typer av tjänster som kräver en hantverkare ger rätt till rotavdrag, likaså elarbeten där du tar hjälp av en certifierad elektriker. När du anlitar en elmontör kan du med rotavdraget dra av hela 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år.

Rotavdraget täcker 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr, alt. 100 000 kr om ni är två som äger bostaden. På den offert du får från Phoenix inför ett arbete finns arbetskostnad, materialkostnad specificerad. För att räkna ut rotavdraget räknar du alltså ut vad 30% av arbetskostnaden är. Det svar du får, är den summa du kan dra av i rotavdrag, dock alltid maximalt 50 000 kr.

Självklart administrerar Phoenix rot eller grön teknik avdraget åt dig. Det innebär att du om du exempelvis anlitar våra elektriker i Stockholm för hjälp med att byta ut eluttagen i din lägenhet, så ställs fakturan ut med rotavdraget borträknat. Däremot är ansvaret ditt att säkerställa att du är berättigad rotavdrag samt att du har tillräckligt mycket kvar på ditt rotsaldo för att täcka det projekt du planerar att genomföra. Om du inte har rätt till rot, eller har slut på rotsaldot för året, måste du alltså informera oss om detta och betala fullt belopp för arbetet. Alternativet är att avvakta med projektet till kommande år då rotavdraget nollställs.

Eljour Stockholm - 24/7, på plats inom 1 timme

Phoenix Eljour i Stockholm rycker ut till alla typer av akuta elfel dygnet runt, årets alla dagar. Våra behöriga elektriker är oftast på plats inom en timme. Boka in vår eljour snabbt och enkelt för akuta ärenden i din bostads, företag eller fastighet!

Om läget är akut så är vår Eljour snabbt på plats, dygnet runt i hela Stockholm!

Bra priser

Schyssta priser rot- grön teknikavdrag direkt på fakturan!

Snabba!

Vår ambition är att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt!

Behöriga!

Våra elektriker är certifierade hos Elsäkerhetsverket!

Kärlek från våra kunder

Väldigt nöjd med arbetet. Kom och tid. De gjorde det hon behövde få gjort.

Kristina

Jakobsberg

Jättenöjd. Ljust och fint och städat efteråt.

Yvonne

Åkersberga

Är jättenöjd, det gick jättebra. Lätta att boka.

Björn

Vallentuna