top of page
BOTKYRKA ELEKTRIKER.jpeg

Elektriker Botkyrka till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker i Botkyrka där vi specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt gällande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Våra certifierade elektriker är alltid redo att hjälpa dig i Botkyrka till överenskommet pris, där du alltid får säkra och professionellt utförda arbeten med oss på Phoenix Elteknik!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

När du vill bli uppringd och få personlig hjälp, är det enklaste sättet att göra det genom att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer alternativt kan du ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

Vi på Phoenix Elteknik är experter på ROT- och grön-teknik och kan hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov. En fördel med att välja oss för ditt ROT- eller grön-teknikprojekt är att avdraget dras direkt på fakturan.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att ta första steget mot en mer hållbar framtid.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

Om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten, kan Phoenix Elteknik hjälpa dig. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och strävar alltid efter högsta kvalitet och säkerhet. Våra certifierade elektriker är experter på alla typer av elinstallationer och arbeten. Dessutom strävar vi alltid efter att ge dig en personlig och professionell upplevelse.

Vi tar hand om hela processen, från första kontakt med dig till slutfört arbete, och ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Oavsett om du är en privatperson, myndighet, företag eller förening, är vi det enda elföretaget du behöver vända dig till i Botkyrka. Vi är Sveriges modernaste elfirma och kan hjälpa dig med allt från mindre elreparationer till större installationsprojekt.

Kontakta oss på Phoenix Elteknik om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Vi på Phoenix Elteknik lägger stor vikt vid din tid och dina önskemål. När du bokar en tid med oss kan du vara säker på att vi håller våra bokade tider och undviker förseningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och stressfri upplevelse genom hela processen.

Vi förstår att det kan vara svårt att hantera kostnaderna för elinstallationer och elarbeten. Därför är våra priser transparenta och tydliga för dig. Med oss får du alltid en noggrann specificering av alla kostnader innan vi börjar arbetet.

Du kan känna dig trygg och nöjd med både priset och resultatet när du anlitar oss. Tveka inte att kontakta oss idag för en tydlig och transparent offert på din elinstallation eller ditt elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Vi på Phoenix Elteknik är en elfirma som är dedikerad till att ta hand om våra kunder. Vi sätter alltid kunden i första rummet och prioriterar era önskemål och behov. Företagets team består av certifierade elektriker och elinstallatörer som alltid strävar efter att leverera förstklassig service och ett personligt bemötande.

Vi kan hantera alla typer av uppdrag, stora som små. Vi kan utföra installationer som innefattar att byta uttag och strömbrytare, men också mer omfattande projekt såsom kompletta elinstallationer, nybyggnationer och installationer av laddboxar för elbilar. Oavsett vilken typ av uppdrag vi utför ser vi till att du är delaktig i hela processen och att dina unika behov och önskemål blir tillgodosedda.

bottom of page