top of page
99401d_c8d52da9ec9e4749889d7ac420136fba_mv2.webp

Elektriker Älvsjö till Fast Pris med Phoenix Elteknik!

Vi är nästa generations elektriker i Älvsjö som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, Brf:er och företag med allt rörande el som t.ex. med elbilsladdare, eljour, belysning, felsökning, vägg- och strömuttag mm.

Våra tjänster

Vi på Phoenix Elteknik levererar alltid säkra och professionellt utförda arbeten till dig som bor i Älvsjö till överenskommet pris genom våra certifierade elektriker!
elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

3946975.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nya vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

spotlights elektriker i göteborg.png

Phoenix Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Phoenix Elteknik löser det åt dig!

Bli uppringd

Om du vill bli uppringd och få hjälp, är det enklaste sättet att göra det genom att trycka på knappen "Bli uppringd" och fylla i ditt telefonnummer eller ringa oss direkt på
010-551 5858.

​ROT & grön teknikavdraget

Det bästa med att utnyttja ROT eller grön teknik är att avdraget dras direkt på fakturan när du anlitar oss. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att ta första steget mot en mer hållbar framtid med våra ROT- och grön-tekniklösningar.

personal-information.png

Dina uppgifter

Vi hämtar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan till skatteavdraget!

completed-task.png

Efter utfört arbete

Efter att arbetet är slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss!

discounts.png

Ansökan Skatteverket

Därefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersättning för rot eller grön teknik!

Boka en elektriker idag!

På Phoenix Elteknik kan våra certifierade elektriker hjälpa dig med alla slags elinstallationer och elarbeten. Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och arbetar alltid för att uppnå högsta kvalitet och säkerhet i vår bransch. Dessutom strävar vi alltid efter att ge dig en personlig och professionell upplevelse.

Vi sköter hela processen, från första kontakt med dig till slutfört arbete, där ser till att du som kund alltid är nöjd med resultatet. Som Sveriges modernaste elfirma strävar vi efter att vara det enda elföretaget du behöver vända dig till i Älvsjö, både som privatperson, myndighet, företag eller förening.

Kontakta oss på Phoenix Elteknik om du behöver hjälp med elinstallationer eller elarbeten. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Vi på Phoenix Elteknik sätter högt värde på din tid och dina önskemål. När du bokar en tid med oss kan du lita på att vi håller våra tider och undviker förseningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och stressfri upplevelse genom hela processen.

Vi vet att det kan vara frustrerande när det gäller kostnader för elinstallationer och elarbeten. Därför är våra priser tydliga och transparenta för dig. Med oss får du alltid en noggrann specificering av alla kostnader innan vi påbörjar arbetet.

Vi vill att du ska känna dig både trygg och nöjd med både priset och resultatet av vårt arbete. Kontakta oss idag för att få en tydlig och transparent offert för din elinstallation eller elservicebehov.

Phoenix Elteknik - elproffs!

Phoenix Elteknik är en elfirma som fokuserar på att tillgodose behoven hos våra kunder. Vi är stolta över att alltid sätta våra kunders behov och önskemål i första rummet, vilket är vår högsta prioritet. Vårt team av certifierade elektriker och elinstallatörer arbetar hårt för att erbjuda förstklassig service och en personlig upplevelse som du kommer att uppskatta.

Vi är redo att ta oss an alla typer av uppdrag, oavsett om det handlar om mindre installationer som byte av uttag och strömbrytare eller större projekt som kompletta elinstallationer, nybyggnationer eller installationer av laddboxar för elbilar. Vi involverar alltid dig som kund i arbetsprocessen och säkerställer att dina önskemål och behov blir tillgodosedda på bästa sätt utifrån dina unika förutsättningar, oavsett uppdragets storlek.

bottom of page